Magyar Péter vonattal megy Debrecenbe, testőrök védik a kocsit, ahol utazik

1 hét ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Nyugatiból indult el 9:20-kor IC-vel Magyar Péter és stábja a debreceni nagygyűlésre. Velük van a Tisza párt több európai parlamenti listás jelöltje, köztük Tarr Zoltán református lelkész, volt zsinati tanácsos a debreceni nagygyűlésre. Magyarék egy egész vasúti kocsit elfoglaltak, sőt, azt lényegében le is zárták.

A kocsi elején és végén Magyar testőrei állnak, és szigorúan ellenőrzik, hogy ki léphet be oda. Ez azért jelent problémát, mert a kocsi a szerelvény közepén van, így például vonat elején lévő büfékocsihoz csak azon keresztül lehet eljutni, de olyanok is lehetnek, akik rossz kocsiba szállva ezen keresztül juthatnak el a helyükre.

Munkatársainkat a helyükre tartva állította meg két, magát önkéntes kalauzként szolgálatba helyező testőr a Magyar-féle kocsi elején. Amikor mondtuk, hogy a helyünkre megyünk, előbb kikérdeztek, hogy hová szól a jegyünk - egyikünk fel is mutatta -, hogy hol szálltunk fel, majd különválasztottak minket, és egyszerre csak egyikünk mehetett át a kocsin.

A vonat több kocsijában elég sok Magyar Péter-dresszkódos, Tisza-párti kitűzőt, kokárdát viselő utast. Volt olyan Magyar-fan, aki miután megtudta, hogy Magyar a vonaton van, oda akart menni hozza, de visszafordították a testőrök, mondván, „Péter beszédet tanul”.

Magyar Péter rendezvénye délután 2-kor kezdődik, a Fidesz nadrágszíjas plakátokkal várja.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!