Magyar Péterék nem indulnak vidéken, nem lesznek rajta a megyei listákon

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nem indul a megyei közgyűlési helyekért Magyar Péter pártja, erről a Tisza Párt vezetője tett bejelentést. Mint írja, a „TISZA párt több ezer önkéntes önfeláldozó munkájának eredményeként pár nap alatt mind a tizenkilenc megyében összegyűjtötte a megyei közgyűlési helyekért történő induláshoz szükséges sok ezer aláírást.” Ennek ellenére

közösségünk vezetése vállalva azt, hogy ezzel sok segítőnknek és támogatónknak is csalódást okozunk, úgy döntött, hogy a TISZA Párt tiszta jövője és a magyarok bizalmának megőrzése érdekében nem indul a megyei közgyűlési listákért, nem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat.

Ennek oka pedig az, hogy az utolsó „napon nagyon sok olyan jelzést kaptunk, hogy a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak, olyanok, akiket szándékosan azért küldtek, hogy ártsanak a TISZA Párt hitelességének, ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat.” Hozzáteszi: „Sajnos a rendelkezésünkre álló rendkívül rövid idő nem volt elegendő ahhoz, hogy minden jelölt múltját és motivációját tökéletesen fel tudjuk deríteni.”

Ennek megfelelően Magyar Péter pártjára csak az EP-listán lehet szavazni, illetve ezentúl még a X., XI., XVII. illetve XVIII. kerületiek tudnak majd, akik polgármesternek választhatják meg a Tisza jelöltjeit.

The post Magyar Péterék nem indulnak vidéken, nem lesznek rajta a megyei listákon first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!