Magyar Péterrel szimpatizál Esztergom civil polgármesterjelöltje

3 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Április végén a megyei jogú városok közül egyedül Esztergomról nem lehetett tudni, kik indulhatnak több-kevesebb eséllyel a polgármester-választásán.

Igaz, Esztergomban lefutottnak tűnt a verseny, hiszen Hernádi Ádámot, a Mol elnök-vezérigazgatójának unokaöcsét nagyon simán választották meg 2019-ben. Ennek ellenére szokatlan volt, hogy sem a helyi közéletben aktív Szeretgomnak, sem az ellenzéki pártoknak nincs jelöltjük.

Kiderült, ellenzéki pártok lényegében nincsenek már Esztergomban.

A szeretgomos Bádi Gáborhoz fordultunk hát április végén, hogy ki lesz a jelöltjük.

Azt mondta, hogy várják a pillanatot, nem akarnak kapkodni, minél később akarják megnevezni a jelöltet, hogy „ne lehessen nyírni”.

Nos, azóta kiderült, hogy a jelölt maga Bádi Gábor.

A Szeretgom színeiben indul ugyan, de szemmel láthatóan szimpatizál Magyar Péter pártjával is. Ő maga Talpra Magyarok-kitűzővel fotózkodott, egyik egyesületi társa pedig az április 7-i Magyar Péter-tüntetésről posztolt.

Hernádi és Bádi mellett Méhes Szilveszter indul a Mi Hazánk színeiben. Nagy verseny nem várható, 2019-ben a fideszes Hernádi 58 százalékot, a szeretgomos Cserép János 26 százalékot, egy független jelölt pedig 15 százalékot szerzett.

Magyar Péter pártja megyei közgyűlési listákat nem indít, négy fővárosi kerületben lesz polgármesterjelöltjük.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!