Magyarországot szállnák meg először Ukrajna után az oroszok egy ukrán kisfilm szerint

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ijesztő kisfilmet készített Mihailo Gyankanics ukrán filmrendező, aki szerint egész Európa orosz megszállás alá kerülhet, ha Ukrajna kellő nyugati támogatás hiányában elesne.

A felvétel – amit a portfolio.hu szúrt ki – úgy kezdődik, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kapitulál, az elűzött oroszbarát elnök, Viktor Janukovics visszatér, Vlagyimir Putyin orosz elnök az ukrán haderőt beolvasztja az orosz hadseregbe. A következő célpont Magyarország lenne a fikció szerint. A belpolitikai helyzet megrendül, tömegtüntetéseken követelik Orbán Viktor miniszterelnök lemondását, aki végül behívja az orosz csapatokat. A NATO pedig nem reagál, mert a kormány nem kéri a beavatkozást. Ezután a balti államok jönnének a kisfilm szerint, amelyek volt szovjet tagköztársaságként az orosz vezetés nyíltan a saját érdekszférájukba sorolnak. Utána egy nagyobb falat jönne, Lengyelország. A lengyelek a kisfilm szerint hiába kérnék a NATO közbeavatkozását, az elmarad az atomháborútól való félelmükben.  Utána pedig egész Európát elfoglalnák az oroszok a vészjósló kisfilm szerint.

A kisfilm egy erősnek sikerült gondolatkísérlet, amelynek célja, hogy a nyugati országok támogassák Ukrajna Oroszországgal vívott honvédő háborúját.

What if Ukraine is forced to surrender to Russia? What happens next? What kind of global security environment would there be?

This video was made by Mykhailo Dankanych, a former TV producer who is currently serving in the Ukrainian Armed Forces. pic.twitter.com/SvIZ0aAEoc

— Illia Ponomarenko 🇺🇦 (@IAPonomarenko) May 8, 2024

The post Magyarországot szállnák meg először Ukrajna után az oroszok egy ukrán kisfilm szerint first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!