Máig nem kapta meg nyereményét egy lottónyertes

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Miután nyert, Jennifer Gotthard azonnal felvette a kapcsolatot a LOTTO-szervező National Lotteryvel a nyeremény átvétele miatt – de öt héttel később sem kapott semmit. A Cleveleysben élő nő a Blackpool Gazette-nek ezt mondta: „Rendkívül frusztráló. Több mint egy hónap telt el, és még mindig megvan a kaparós sorsjegyem, és egy fillért sem kaptam a 10 000 GBP-s nyereményemből.

A szerencsejáték szervező egyelőre azt sem tudta megmondani, hogy valóban nyert-e Jennifer, vagy sem.

„Nyilvánvalóan nagy követeléshátralékuk van, és még mindig nem sikerült ellenőrizniük az enyémet. A minap beszéltem velük, akkor azt mondták, hogy csak várnom kell.

Pedig lenne helye a forintban több, mint négy és félmilliónak: Jennifer nemrég elvált, ami eléggé megreccsentette, úgyhogy egy anyukájával közösen nyaralást mindenképpen szeretne. Emellett pedig az adósságait is törlesztené.

A National Lottery képviselője szerint Jennifernek amiatt kell várnia, mert nemrégiben megváltoztatták a kifizetési szabályokat. Azóta az 500 és 50 000 font közötti, közepes nyeremények már nem vehetők fel a postán, ami megnehezíti a tranzakciót.

A National Lottery amúgy egészen meglepő módon gyorsítaná fel a kifizetéseket: nemrégiben olyan eljárást kezdtek tesztelni, ami során az ezer font alatti nyeremények igénylése esetén többé nem is kell beküldeni a nyertes szelvényt.

The post Máig nem kapta meg nyereményét egy lottónyertes first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!