Majdnem elgázolta egy ételfutár Varnus Xavért a Körúton: vita lett, a rendőrség is kivonult

2 hete ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tegnap éjfélkor a József körúton…

– vágott bele halál közeli élményének részletezésébe Varnus Xavér a Reggeli stúdiójában, majd Tihanyi Péter félbeszakította őt, hogy átadhasson neki egy tortát a Happy Birthday című szám kíséretében.

Az orgonaművész ugyanis 60 esztendős lett a mai napon, de az csak ezt követően derült ki, hogy miként halt meg majdnem 28-án.

Kis híján halálra gázolt egy biciklis ételfutár, nagy rumli volt a Körúton. Újabban a biciklis ételfutárok valami furcsa perverz ügy miatt kizárólag a járdán hajlandók menni egész Budapesten. Azzal ünnepeltem az éjfél átfordultát, hogy kivonult a rendőrség, és helyszíneltek. Furcsa volt. Annyira komoly volt, hogy kis híján földöntött. Utána odajöttek, elkezdtek randalírozni. Ráadásul egyikük se beszélt magyarul, a magyarok nem nagyon beszéltek angolul, és kvázi én mint hullajelölt fordítottam közöttük. Bizarr helyzet volt. Szimbolikus: az ember belecsúszik a hatvanba, és újabb túlélés kap

részletezte a műsorban.

Kérdéseket küldtünk az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

The post Majdnem elgázolta egy ételfutár Varnus Xavért a Körúton: vita lett, a rendőrség is kivonult first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!