„Majka a szemembe hazudott, de kőkeményen” – Kipakolt a volt Sztárban sztár leszek! versenyző

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Károlyi Róbert a Sztárban sztár leszek! harmadik évadának középdöntőjében esett ki Majka versenyzőjeként. A fiatal zenész most egy TikTok videót tett közzé, melyben egykori mesterét szembesíti egy be nem tartott ígéretével – írta meg a Bors.

Majka

Egy be nem tartott ígéretével szembesítették Majkát (fotó: Profimédia)

Bár Róbert hálás a műsornak, hiszen jól érezte ott magát és a mai napig felismerik miatta, de fájó pont számára, amikor kérdezgetik tőle, hogy miért nem fogadta el Majka ajánlatát, aki a kamerák előtt ígérte meg neki, hogy segíteni fogja őt.

Miután lement a forgatás, az ott lévő kollégák mondták nekem, hogy: Robi, fuss be az öltözőbe, ott van Majka, cseréljetek számot, ebből még lehet valami. Nyilván éltem ezzel a lehetőséggel, azonnal rohantam be hozzá, hogy beszéljünk. De amikor megemlítettem neki, hogy cseréljünk számot, az az igazi erőltetett mosoly… Biztos találkoztatok már ilyennel az életben. Amikor látod, hogy esélyed sincs.

Majka inkább arra kérte, hogy Messengeren jelölje be őt, és itt Robi már érezte, hogy nem számíthat sok mindenre.

@kaerinthehouse ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA VÉGRE!!🙄 Minden link a bioban!! #fy #4upage #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall #rap @Ahrloh ♬ eredeti hang - Róbert Károlyi

Majka azt mondta neki, szólni fog, ha csinál új lemezt, és azóta egy másik versenyzőjével már adott ki dalt, de neki senki sem szólt. A fiatalember kínosan érzi magát attól, hogy mások azt gondolják, nem élt egy ilyen fantasztikus lehetőséggel.

Ma már egyáltalán nem várja, hogy Majka – aki időközben a TV2-től az RTL-hez igazolt – megkeresse, mert a hamis ígéretekből már elege lett.

The post „Majka a szemembe hazudott, de kőkeményen” – Kipakolt a volt Sztárban sztár leszek! versenyző first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!