Majka megfenyegette a mikrofont dobáló versenyzőt

2 órája ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Horvát Csaba, alias Pop Csabi harmadszor is visszatért az X-Faktorba. Bár az indulatos bemutatkozása után bocsánatot kért Gáspár Lacitól 2021-ben, majd 2022-ben is egy arcképes tortával, Majka bizalmatlan volt a „Menjél more haza magadnak!” botrányos legendájával.

“Az X-Faktor tulajdonképpen a második családom. (…) A nevem eggyé vált az X-Faktorral, az X-Faktor pedig eggyé vált velem. (…) A régi mentorok többször is hazaküldtek, de én nem adom fel, és bebizonyítom az új mentoroknak, hogy itt a helyem” – nyilatkozta az idei produkciója előtt Pop Csabi, aki még az X-Faktor logóját is magára tetováltatta. “Azért, mert azt érzem, hogy én már az X-Faktor kabalája vagyok, és eggyé vált a nevem az X-Faktorral” – indokolta a felvarrást.

Amikor a színpadra lépett, Gáspár Laci felsorolta új zsűritársának, Majkának, hogy mi mindennel akasztotta ki őt a versenyző az elmúlt évadokban, a rapper előtt ugyanis még ismeretlen volt az “X-Faktor hírhedt legendája”.

“Ha most rosszul fogsz viselkedni, ide többet be nem teheted a lábadat! Kérlek szépen viselkedj úriember módjára!”” – fenyegette meg Majka Pop Csabit.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

The post Majka megfenyegette a mikrofont dobáló versenyzőt first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!