Majka tiszta vizet öntött a pohárba: ezért tért vissza az RTL-hez

2 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

2023 decemberében derült ki, hogy Majka 16 év után visszatér az RTL-hez. 21 évvel korábban ennél a csatornánál indult a televíziós karrierje a Való Világban, majd 2007-ben volt látható utoljára ezen a kereskedelmi csatornán, ezt követően a VIASAT3-on vezetett műsort, majd 2010-től a TV2-nél dolgozott különböző produkciókban. 

Majka

Majka 360° koncert. Fotó: fotocentral / Olajos Piroska

A 44 éves sztár tavaly év végén azt írta posztjában:

16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTLhez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTLnél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam.”

Majka most a Fókuszban árulta el, mi volt a fő oka annak, hogy visszatért az RTL-hez.

„Az X-Faktor egy olyan brand, amire nagyon nehéz nemet mondani. Ez a világ legismertebb zenei tehetségkutató műsora, ez szerintem kétségtelen. Ha ide elhívnak mentornak, akkor erre nagyon büszkének kell lenni” – nyilatkozott a rapper. 

Az RTL április elején tudatta, hogy a 2024-es X-Faktor mentorcsapata megújul, abban Gáspár Laci marad csak a régi zsűritagok közül, aki hetedik alkalommal zsűrizik a tehetségkutatóban. 

Via

The post Majka tiszta vizet öntött a pohárba: ezért tért vissza az RTL-hez first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!