Már javában tartanak a próbák, izgalmas videóval pillanthatunk be a Rebecca kulisszatitkaiba

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Július 26-án debütál a Szegedi Szabadtéri Játékokon Sylvester Lévay és Michael Kunze musicale, a Rebecca. Lassan egy hónapja tart a mozgalmas próbafolyamat, amelynek eredményeképpen megszületik hazánk legnagyobb színpadán a Daphne du Maurier regényén alapuló szenvedélyes történet. Most a produkció vezető színművészeinek, Zsólyomi Norbert fotográfusnak és a Nők Lapja Évszakok csapatának segítségével pillanthatunk be a kulisszák mögé, tudatta szerkesztőségünkkel a teátrum.

A Szegedi Szabadtéri Játékok idei önálló bemutatójának előkészületei jóval az olvasópróba előtt megkezdődtek – amelynek keretében izgalmas, közös projektben vettek részt a produkció vezető színművészei Zsólyomi Norbert fotográfussal és a Nők Lapja Évszakok csapatával. A különleges helyszíneken lezajlott fotózásokra bepillantást nyújtó videójukban az érdeklődő ízelítőt kaphat a Szegedi Szabadtéri Játékok művészeinek egyedülálló alakításaiból, és a gótikus thrillerelemekkel átszőtt, nagyszabású musical öt előadásának magával ragadó hangulatából.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és videó: Szegedi Szabadtéri Játékok

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!