Marco Rossi: A második félidő miatt szégyellnünk kell magunkat

1 hét ezelőtt 24



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a németektől elszenvedett szombati 5-0-s vereség során a csapat az első félidőben elfogadható teljesítményt nyújtott, a másodikban viszont eltűnt a pályáról. A Nemzetek Ligája A divíziójának első fordulós düsseldorfi meccsén a félidőben egygólos előnyben lévő vendéglátók a szünet után további négy gólt szerezve győztek kiütéssel, az olasz szakember szerint azonban ennek nem taktikai okai voltak.

A második félidő miatt szégyellnünk kell magunkat.

Nehéz megmondani, hogy pontosan mi történt, mert az első félidőben olykor jól csináltuk, amit elterveztünk, de persze ott is hibáztunk két-három alkalommal, és ezekből a németeknek voltak is helyzeteik” – nyilatkozta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Rossi.

A szövetségi kapitány hozzátette, a szünet után a magyarok nagyon sok labdát adtak el, a párharcok többségét elveszítették, a hazaiak második gólja után pedig egyszerűen eltűntek a pályáról.

„Mindig mondtam, hogy Németországtól ki lehet kapni. Ha nullára veszítünk, az már baj, de ha 5-0-ra, az szégyen. Az első számú felelős én vagyok, utánam pedig következnek a játékosok” – jelentette ki.

A 60. születésnapját hétfőn ünneplő Rossi az MTI érdeklődésére azt mondta, nem lesz könnyű feladat ezután felkészíteni a játékosokat a Puskás Arénában kedd este sorra kerülő bosnyákok elleni találkozóra.

„Mindössze három nap áll a rendelkezésünkre, ebből a holnapi a regenerációra megy majd rá. Mindenekelőtt az lesz a legfontosabb, hogy mentálisan rendbe jöjjenek, mert annak, hogy ilyen arányú vereséget szenvedtünk, legfőképp a második félidei teljesítmény volt az oka” – nyilatkozta.

A magyar válogatott kedden 20.45-kor játszik a bosnyákok ellen.

Kapcsolódó
Ötgólos németországi vereséggel kezdte a magyar válogatott a Nemzetek Ligáját
A német labdarúgó-válogatott 5-0-ra nyert a Nemzetek Ligája első fordulójában. Legutóbb 2017-ben kapott ennyi gólt a magyar csapat egy meccsen. Folytatás kedden, hazai pályán Bosznia ellen.

The post Marco Rossi: A második félidő miatt szégyellnünk kell magunkat first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!