Marics Peti állítólagos barátnője pillanatok alatt az ujja köré csavarta Puskás Petit és ByeAlexet

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Zajlik az élet Marics Peti körül. A népszerű énekes úgy két évvel ezelőtt, a Sztárban sztárnak köszönhetően robbant be a köztudatba, azóta pedig több ismert és kevésbé ismert hölggyel is összeboronálták. Elsőszámú választottja Tóth Andi volt, sokáig álompárként emlegették őket, de 2023 márciusában véget ért a kapcsolatuk. Andi után Peti a szintén énekesi-színészi babírokra törő Kovács Gyopárral járt, igaz, a románcukról szóló híreket egyikük sem erősítette meg.

Az énekest most egy újabb egzotikus szépséggel hozták hírbe, Tóth Andi és Kovács Gyopár után állítólag Binhky-re vetette ki a hálóját, aminek pikantériája, hogy viszonyukat nemcsak a rajongóik előtt titkolták, hanem a lány immár exvőlegénye előtt is, akivel 12 évig voltak együtt. De ki pontosan a vietnámi származású énekesnő?

Binhky, polgári nevén Tran Thanh 2016-ban az X-Faktor színpadán tűnt fel először, Puskás Petit és ByeAlexet az első pilanatban az ujja köré csavarta, de Tóth Gabi és Gáspár Laci is elismerte a tehetségét. Végül négy igennel jutott tovább a mentorházba. Az akkor 17 éves énekesnő zenei pályafutása azonban nem a tehetségkutató során teljesedett ki. Országos ismertségre csupán három évvel ezelőtt tett szert, miután Burai Krisztián felkarolta, és közösen kiadták több mint 25 milliós megtekintést elérő dalukat, a Tűz és víz című számot.

A 25 éves szépség egycsapásra Youtube-sztár lett, karriere szárnyalt, és a magánéletére sem lehetett panasza. Párjával, Marcival 12 évig voltak együtt, szerelmüket pedig egy eljegyzési gyűrűvel is megpecsételték 2021 augusztusában. Boldogságuk látszólag határtalan volt, egészen addig, míg ki nem derült, hogy Binkhy és Marics Peti titokban összejöttek. Legalábbis a vőlegény állítása szerint. „Sajnos, igaz! A kedves menyasszonyom és Peti összejöttek a hátam mögött csúnyán. Nekem nem szólva, hónapok óta csinálják” – dobta le az atombombát közösségi oldalán a megcsalt fiú.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bìnhky💫 (@binhkyyy) által megosztott bejegyzés


Bár a kommentelők nagy része nem lepődött meg a történteken, hisz az énekesnőt többet is látták az egyik társkereső portálon, de szíven ütötte őket, hogy kedvencük, Marics Peti szíve megint foglalt. „Ez is olyan lesz mint Gyopárral, kis idő, aztán viszlát. De most őszintén. Utána majd sírhat a csaj” – jósolta egy kommentelő, akinek, úgy tűnik, máris igaza van, ugyanis Binkhy és Peti már nincsenek is együtt. Vagy sosem voltak, ki tudja? Az énekesnő mindenesetre elég ködösen cáfolta meg a közösségi oldalán a románcuk hírét. „Nem vagyunk együtt Marics Petivel. A vőlegényemmel pedig januárban mentünk szét, viszont a szakítás oka nem az én hűtlenségem volt” – írta az Instagram-történetében az énekesnő.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu; YouTube/Binhky

The post Marics Peti állítólagos barátnője pillanatok alatt az ujja köré csavarta Puskás Petit és ByeAlexet first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!