Marics Peti készen állna a családalapításra: „Túl sokat nem akarok várni, fiatal apuka szeretnék lenni”

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Marics Petit az elmúlt időszakban rengeteg lánnyal összehozták már az internetezők. Tavaly mindenki azon zsongott, valóban egy párt alkot-e Stana Alexandra táncossal, korábban Kovács Gyopárral hozták szóba. Nem olyan régen pedig arról pletykáltak, egy párt alkot Binhky-vel. Ezeket természetesen rendszerint cáfolnia kellett az énekesnek

Marics Peti

Fotó: TV2

Legutóbbi kapcsolata, amit a nyilvánosság előtt is felvállalt, Tóth Andival csúnya véget ért. Nem csoda, hogy azóta inkább a karrierjére fókuszál. Folyamatosan aratja a sikereket a ValMar, emellett Peti a Zsákbamacska című műsor egyik házigazdája. 

A Meglepetés magazinnak most elárulta, komoly tervei vannak a családalapítást illetően. „Családcentrikus vagyok, nagy családban nőttem fel, a két bátyámmal kiváló a kapcsolatom. Náluk már vannak gyerekek, akiket nagyon szeretek, s a későbbiekben én is ilyen életre vágyom. Tíz év múlva már apaként látom magam, a kérdés csupán az, mikor jutok el odáig” – nyilatkozta, hozzátéve, jelenleg a sok munka mellett nincs ideje egy komoly kapcsolatra, de ez nem jelenti, hogy letett róla.

Túl sokat nem akarok várni, fiatal apuka szeretnék lenni.

The post Marics Peti készen állna a családalapításra: „Túl sokat nem akarok várni, fiatal apuka szeretnék lenni” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!