Másodjára is sikerült: ismét összegyűjtötte a szükséges számú aláírást Joób Márton

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mint ahogyan korábban mi is megírtuk, Joób Márton bejelentette, hogy polgármesterjelöltként indul a június 9-ei választáson, a Szögedi Polgárok Egyesület színeiben. Nem sokkal később kiderült, hogy csapatával úgy döntöttek, újra összegyűjtik az induláshoz szükséges ajánlásokat és a korábbi jelölő szervezet nélkül, teljesen függetlenként vágnak neki a választásoknak. Ma szerkesztőségünkkel közölte, másodjára is meglettek a szükséges szignók.

Mindössze három napja maradt a megismételt aláírásgyűjtésre a szegedi képviselőnek, aki szerint a szükséges ajánlásoknál többet tudott összegyűjteni csapatával. Mint ahogyan korábban beszámoltunk róla, a korábbi jelölőszervezettel, a Szögedi Polgárok Egyesületével elváltak útjaik, ezért volt szükséges az aláírások újbóli összegyűjtése. Az esetről bővebben az alábbi cikkben számoltunk be:

Már első körben is a szükséges aláírások többszörösét adták le, azonban mivel a jelölő szervezet elnöke kihúzta a csapat alól a talajt és csupán 3 napjuk maradt az aláírások újbóli összegyűjtésére, stratégiát váltottak, és valamivel kevesebb körzetben, azonban erős, jó esélyekkel rendelkező jelöltekkel vágnak neki a választásnak – közölte Joób Márton.

TÖBB EZER HÁZTARTÁSBA KOPOGTATTAK BE

Mint ahogyan a politikus szerkesztőségünknek írt levelében kifejti, több ezer háztartásba kopogtattak be, a polgármester jelölti ajánlásból összességében közel ötszörös mennyiséget gyűjtöttek össze. A képviselő elmondta, ,,nagyon büszke a csapatára és hálás a lakosságnak is, hogy a teljes ellehetetlenítés ellenére össze tudtak fogni, és a mai napon le tudták adni az ajánlóíveket.” Hozzátette, Szeged akkor tud fejlődni, ha jobb- és baloldali érzelmű emberek a lakosságot érintő ügyek mentén együtt tudnak dolgozni. Joób Márton azt ígérte, mihelyt megkapják a határozatot azzal kapcsolatosan, hogy nyilvántartásba vették a jelölteket, bemutatja teljes csapatát.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!