Maszkban, fegyverrel, és kalapáccsal rontottak egy családra Örkényben

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Maszkban, fegyverrel, és kalapáccsal támadt két férfi egy családra Örkényben. A rendőrség közleménye szerint a a támadók benyomták az ajtót, majd az egyik ott tartózkodó fejéhez fegyvert fogtak, a másikat pedig kalapáccsal tartották sakkban, s az értékeiket követelték.

A támadók nem elégedtek meg az átadott ékszerekkel és 10 millió forinttal, az egyik áldozatról letépték a nyakláncot, bezárták a szobába, majd átkutatták a lakást. Találtak még 4 és félmillió forintot, azt is magukhoz vették, majd elmenekültek a helyszínről.

Az áldozatok nem látták a támadók hangját, de egyiküknek ismerős volt a hangjuk. Először saját módszerével próbálta visszaszerezni pénzét és ékszereit, de miután nem jár sikerrel, feljelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a támadókat, majd a TEK-esek segítségével elfogták őket. A két huszonéves férfi megtagadta a vallomást, és azt állították, hogy nem követtek el semmit. A két férfit őrizetbe vették, és a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

The post Maszkban, fegyverrel, és kalapáccsal rontottak egy családra Örkényben first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!