Még mindig együtt van Gergő gazda és Kíra, a tavalyi évad óta dúl a szerelem

2 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Gergő gazda és Kíra a Házasodna a gazda tavalyi évadában találtak egymásra, és azóta is – immár másfél éve – dúl közöttük a szerelem. Erdélyben kezdtek új életet, már a közös otthonukat építik.

“Építkezünk. (…) A családi vállalkozást átvettük, most már mi csináljuk. Még besegítenek a szülők. (…) Május óta folyamatosan, reggeltől estig dolgozunk” – árulta el a Reggeliben a gazda, akinek a párja a szerelem miatt egy teljesen új életet kezdett.

“Igazából nem volt úgy furcsa, mert nem is a hely a fontos, hanem, hogy kivel éli le az életét az ember. Elsősorban sokkal kedvesebbek voltak az emberek, első benyomásképpen. Sokszor az motivált, hogy a közös cél, közösen tegyünk sok mindent… úgyhogy nem volt ijesztő” – mesélte Kíra a beilleszkedésről. A téli szezonban Diószegen dolgozik személyi edzőként, a nyári szezonban pedig párjával a mezőgazdaságban.

Arra a kérdésre, hogy mit adott számukra a Házasodna a gazda című műsor egymáson kívül, a következőket válaszolta Kíra: “Rengeteg célt. Minden, jövővel kapcsolatos dolgot.”. Gergő  gazda hozzáfűzte, hogy még a mai napig is sok helyen megismerik őket, örülnek nekik.

Elárulták, nézik majd a műsor, szeptember 23-án induló következő évadát, különösen a visszatérő Józsi gazdára kíváncsiak.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Reggeli – videó

The post Még mindig együtt van Gergő gazda és Kíra, a tavalyi évad óta dúl a szerelem first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!