Megbízható eszközök, spórolós ajánlatok

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Társak a munkában

A május 2. és 8. között érvényes katalógusunkban több mint 110 szuper akcióval, és akár 42% kedvezménnyel is találkozhatnak, az ország valamennyi ALDI-áruházában. Május 2-től a készlet erejéig számos kerti és barkácseszközt, kisgépet ajánlunk, amelyekkel a ház körüli munkák profi módon és könnyedén elvégezhetőek. Aktuális kínálatunkban természetesen megtalálhatóak a megfizethető és megbízható minőségű WORKZONE, FERREX és GARDENLINE saját márkás termékeink is.

Fotózzanak, játsszanak és nyerjenek! 

Május 2. és 8. között fotózzák le kedvenc heti akciójukat, mutassák meg milyen izgalmas termékre bukkantak élelmiszereink között vagy éppen aktuális non-food kínálatunkban. Az elkészített képet csak töltsék fel a május 2-i posztunk alá kommentben! A játékosok között 1 000 000 forint összértékű nyereményt sorsolunk ki május 9-én. Legyenek Önök is szerencsés nyerteseink között! A nyereményjáték részletei az aldi.hu oldalon olvashatóak.

Szuper szombat: szuper termék, szuper áron

A magyar gasztronómia kedvelt alapanyaga a lila hagyma, ami jól illik a kenyérlángosra, nem hiányozhat a krumplisalátából, és csodás lekvár készülhet belőle a különféle sült húsok mellé. Az áruházainkba mindennap frissen érkező zöldségek és gyümölcsök széles kínálatából, a számos hagymaféle közül május 4-én, Szuper szombatunkon a lila hagyma 500 grammos csomagját csupán 349 forintért vásárolhatják meg.

Az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint a színes választék és a kedvező árak!

The post Megbízható eszközök, spórolós ajánlatok first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!