Megbüntették a kerékpárost, mert megcsókolta a feleségét verseny közben

2 hónapja ezelőtt 18



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Megbüntették Julien Bernard-t, amiért megállt a Tour de France 7. szakaszán, hogy csókot adjon a feleségének – írja a BBC. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) 200 svájci frankos (picivel több, mint 80 ezer forint) büntetést szabott ki a Lidl-Trek sportolójára.

All the love for Julien Bernard 🥰@lidltrek #TDF2024 pic.twitter.com/b34LEYwgJN

— Eurosport (@eurosport) July 5, 2024

Bernard Neversben született, így amikor a körverseny áthaladt a városa előtt, családtagjai, barátai várták őt a szurkolóival egyetemben, ott volt a felesége is, karjában a gyermekükkel. Amikor a francia kerékpáros megérkezett, hatalmas ovációt kapott, ő pedig mindenkivel lepacsizott, amikor pedig a feleségéhez ért, adott neki egy csókot és a kicsit is megpuszilta, majd folytatta a versenyt.

A szövetség azonban úgy ítélte meg, hogy illetlenül viselkedett, ezzel károkat okozott a sportág imázsának, ezért pénzbírsággal sújtották.

Bernard az X-en reagált a döntésre.

Elnézést kérek, amiért rontottam a sportág imázsát. Szeretnék minden nap kétszáz svájci frankot fizetni azért, hogy újra és újra átélhessem ugyanezt a pillanatot

– írta a kerékpáros, aki a 61. helyen zárta a szakaszt.

Et désolé @UCI_cycling d’avoir porté dommage à l’image du Sport 😅 Mais je veux bien payer 200CHF tous les jours et revivre ce moment 😬 pic.twitter.com/lF5g7oViyx

— Julien Bernard (@JulienBernard17) July 5, 2024

The post Megbüntették a kerékpárost, mert megcsókolta a feleségét verseny közben first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!