Megérzése mentette meg Papadimitriu Athina életét

2 hete ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

2023 decemberében tűz ütött ki Papadimitriu Athina lakásában, amit most Rónai Egonnak idézett fel a Húzós című podcastműsorban. A lángokat egy elektromos hiba okozta, a kár pedig több millió forintra rúgott. Szerencsére a színésznő nem sérült meg a tűzeset során, ezt azonban csak különös megérzésének köszönheti. 

Papadimitriu Athina

Papadimitriu Athina (Fotó: TV2)

„A tüzet a Teremtő miatt úsztam meg. Kettő percen múlhatott minden. Már lekapcsoltam a villanyt, és fordultam be aludni, amikor egy apró zajt hallottam. Pont nem voltam elég álmos és fáradt, hogy azt mondjam, biztos a három kutya vagy a macska levert valamit, és majd reggel megnézem.

Ehelyett valamilyen megérzéstől fogva mégis azt mondtam, hogy kimegyek és megnézem, mi történt.

 

Ha akkor úgy döntök, majd reggel megnézem, nekem biztosan annyi” – mesélte Papadimitriu, aki szerint a baleset egyfajta figyelmeztetés is volt számára: szokjon le egy rossz szokásáról, és váljon meg több holmijától is.

„Bármit képes vagyok gyűjteni. Amiben valamilyen értéket látok, és egyébként kidobnák, azt én begyűjtöm. Általában kitalálom, hogy ezek a tárgyak mire lesznek nekem jók. De lehet, hogy a Jóisten azért szólt le ezzel a tűzzel, hogy itt az ideje kidobálnom dolgokat” – idézte a művésznő szavait a Story.

Via

The post Megérzése mentette meg Papadimitriu Athina életét first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!