Meghan Markle londoni megjelenése alaposan meglepte az angolokat

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A sussexi hercegné és férje egy késő éjszakai British Airways járattal repültek a nigériai Abuja városába egy háromnapos látogatásra. Persze az afrikai látogatás híre nem volt meglepetés, az viszont igen, hogy Meghan is útba ejtette Angliát, ahol a férje az Invictus Games ceremónián vendégeskedett. A sussexi hercegné tehát Amerikából nem egyből Nigériába repült, hanem előtte Londonban találkozott a férjével, hogy együtt utazhassanak. A városba azonban nem tette be a lábát, végig a Heathrow királyi VIP részén tartózkodott Harryvel.

Ahogy azt mi is megírtuk, Harry herceg londoni tartózkodásának azért lett komoly hírértéke, mivel bár alig néhány golfütésnyire tartózkodott a Buckingham Palotától, sem az édesapjával, sem Katalinnal, sem Vilmossal nem találkozott az ott tartózkodása során. Károly király a sok hivatásos elfoglaltságára hivatkozva mondta le a fiával való találkozás lehetőségét, Vilmos pedig igazolt hiányzó volt, ugyanis épp kitüntetéseket adott át Windsorban.

Meghan hercegné

Meghan Markle egy áprilisi sajtóeseményen Texasban (fotó: Astrida Valigorsky/Getty Images)

A Harry – Meghan páros nigériai útja rögtön egy bökkenővel indult. Lebetegedett a járat pilótája, és mivel helyettest kellett keríteni, a gép csak késve indulhatott útnak. Az útjuk egyébként erős kritikát kapott Dai Daviestől, a királyi család egykori biztonsági főnökétől, aki szerint felelőtlenség és képmutatás a házaspárnak a világ egyik legveszélyesebb országába utazni.

A nigériai tartózkodás során Harry és Meghan megtekint majd egy röplabda meccset, valamint katonai kórházakat és jótékonysági szervezeteket látogatnak meg, és találkozni fognak sebesült katonákkal és a családtagjaikkal.

A hírről beszámoló Ok! megszólaltatott egy testbeszéd szakértőt is, aki szerint Harry a családja általi kikosarazása ellenére magabiztosnak tűnt a rövid angliai tartózkodása során. A herceg jót szeretne tenni, fontos számára, hogy az emberek büszkék legyenek rá.

The post Meghan Markle londoni megjelenése alaposan meglepte az angolokat first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!