Megmutatta soha nem látott kislányát Miklósa Erika

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Miklósa Erika 2015-ben, pár nappal a 45. születésnapja előtt lett anya. Bíborka nyílt örökbefogadással érkezett a családjába. Bár a kislány már majdnem tíz éve az énekesnő családját alkotja, egészen eddig a pontig nem láthattunk róla egyetlen fotót sem. Anyák napja alkalmából azonban egy igencsak megható posztot és egy közös fotót is megosztott az énekesnő.

 Trenka Attila

Fotó: Trenka Attila

„»Édesanyám« – így szólít sokszor Bibi. Már tegnap rajzos szívecskékkel szórta tele a lakásunkat. Azt mondta akkor: »Tudom Apától, hogy csak vasárnap lesz anyák napja, de én már nem bírtam kivárni.« Azért ma is megtartottuk az anyák napját. Kerti pikniket rendeztünk. Édesanyámat is köszöntöttük. És minden Anyát – Édesanyát, Örökbefogadó Anyát, Nevelő Anyát – szeretettel ölelünk Bibivel” – olvasható az opera-énekesnő Facebook-posztjában. 

Amikor először fogtam a kezemben kislányunkat, Bíborkát, azt mondtam neki: »Örökbe fogadtunk, örökké szeretni fogunk.« Ezt azóta is olykor megismétlem, de a most 9 éves Bibi már nem engedi, hogy befejezzem, belevág: »Anya, én fogadtalak örökbe, én szeretlek titeket örökké.« Hiszem azt, hogy úgy érzi: megtalált minket, akiket már régen keresett. Mert férjemmel együtt mi pontosan azt érezzük: megtaláltuk a kislányunkat, akit már régóta kerestünk

 – írja, majd kitér rá, hogy mielőtt megfogta volna Bibit, félt és szorongott attól, hogy milyen anya lesz, de amikor a kezeibe adták, rögtön megszűnt minden kételye.

Kislánya körül forog a világa

Erika korábban azt nyilatkozta lapunknak, hogy Bibi bár tisztában van azzal, hogy örökbefogadták, de mérhetetlen szeretetet érez szülei iránt.

„Eléggé elfoglalt vagyok, de az életemnek mégis sokkal nagyobb részét tölti ki a családom, és jó, hogy így van. A család az első. Kislányomat én viszem az iskolába, ha lehet, érte is megyek délután. Körülötte forog a világ, ami szerintem természetes. Egyetlen gyermekünk. Minden reggel öt órakor kelek, összerakom az uzsonnás dobozát, melybe időnként belecsempészek egy kis levelet, hogy mennyire szeretjük, és hogy mennyire fontos az életünkben. Boldognak akarom látni a lányom, és tudom, ez mekkora öröm számára. A férjem számára vonzó nő vagyok, a kislányom szemében pedig a legszebb anya vagyok. Mindeközben imádok háziasszony is lenni” – nyilatkozta korábban az nlc-nek Erika. Bibi tisztában van azzal, hogy örökbefogadták, de mérhetetlen szeretetet érez szülei iránt.

The post Megmutatta soha nem látott kislányát Miklósa Erika first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!