Megnyílt Kelet-Magyarország első fénykiállítása!

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Esténként csodálatos őszi-téli programmal várja a látogatókat a Garden of Lights Debrecenben. Az ország egyik legkedveltebb állatkertjének és retro vidámparkjának új attrakciója a Pinokkió fény és multimédia-kiállítás, ahol ezernyi színes, táncoló fény gyűrűjében merülhetünk el a fából faragott kisfiú kalandjaiban.

 ZOO Debrecen/Garden of Lights

Fotó: ZOO Debrecen/Garden of Lights

Csaknem négy és fél hónapig, azaz március 2-ig várja látogatóit a mesés tárlat, amely az állatkert és vidámpark területen ígér valamennyi korosztálynak szórakoztató, nosztalgikus, megható és egyben szemet gyönyörködtető programot. A ZOO Debrecenben életre kel a híres fabábu meséje annak legemlékezetesebb helyszíneivel és dramaturgiai fordulataival. A főhőst követve találkozhatunk a legfontosabb mesekarakterekkel: Geppetto mesterrel, Tücsök Tihamérral, a Kék Tündérrel és a többiekkel.

A csodálatos hangulatról a mese varázsa mellett 200 000 energiatakarékos LED-izzó, 12 000 méternyi fényfűzér, több mint 120 díszkivilágítású fa, 100 installációs elem, 8 remek fotópont gondoskodik, emellett szép számban találunk multimédia-elemeket is, mint például monumentális fényalagút, interaktív játszótér és fényjátékok. Az élményt ráadásul csodás hangeffektek koronázzák.

 ZOO Debrecen/Garden of Lights

Fotó: ZOO Debrecen/Garden of Lights

A Garden of Lights lengyel megálmodói arra törekedtek, hogy felhőtlen szórakozást biztosítsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt, az őszi-téli hónapokban kicsalva a szabadba a családokat, szerelmespárokat, baráti társaságokat. A cél az önfeledt élmény, hogy ebben a rohanó világban kicsit megpihenhessünk a képzelet szárnyán.

 ZOO Debrecen/Garden of Lights

Fotó: ZOO Debrecen/Garden of Lights

A kiállítás a hét bármely napján látogatható, ez alól csak december 24. és december 31. képez kivételt. Vásárolhatunk napi belépőjegyeket, de szezonbérleteket is – az utóbbi azért szerencsés, mert azzal a kiállítási időszak alatt nyitvatartási időben bármikor és akárhányszor kedvünkre sétálgathatunk a Garden of Lights lenyűgöző fénykertjében.

Jegyek és szezonbérletek online: gardenoflights.com/hu/debrecen

Érdekesség:

A Garden of Lights Pinokkió fénykiállítás havi elektromos energia felhasználása pontosan megegyezik egy 100 négyzetméteres pizzériáéval. Ráadásul a ZOO Debrecen napelem-parkkal is rendelkezik, ami a tárlatot még inkább fenntartatóvá teszi.

The post Megnyílt Kelet-Magyarország első fénykiállítása! first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!