Megölte a nagybeteg szüleit egy férfi, miután végrehajtás alá került az otthonuk és hajléktalanná váltak

2 órája ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Megölte a nagybeteg szüleit egy férfi Nagyszombaton. A Paraméter beszámolója szerint kedd délelőtt értesítették a rendőrséget, hogy holtan találtak egy családi házban egy 69 éves férfit a 70 éves feleségével.

A rendőrség őrizetbe vette a házaspár 44 éves fiát. A Nový Čas információi szerint a férfi állítólag be is ismerte tettét a ház új tulajdonosának, de ezt a hatóságok nem erősítették meg hivatalosan. A holttestek már napok óta a házban lehettek.

A helyiek szerint az idős házaspár súlyos beteg volt, és a fiuk gondoskodott róluk. A 69 éves férfi tolószékes volt, míg felesége ágyban fekvő. A ház állítólag végrehajtási eljárás alatt állt, és hétfő mindhármuk számára megszűnt a lakóhelyük, és hajléktalanná váltak. Állítólag a ház új tulajdonosa találta meg a holttesteket. A portál szerint nem kizárt, hogy a 44 éves férfi végső elkeseredésében ölte meg szüleit.

The post Megölte a nagybeteg szüleit egy férfi, miután végrehajtás alá került az otthonuk és hajléktalanná váltak first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!