Megszúrta iskolatársát egy hatodikos kislány Bőnyben, súlyosan megsérült a megkéselt diáklány

2 hete ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2024. április 29-én 8 óra 45 perckor érkezett bejelentés, miszerint a bőnyi Szent István Általános Iskolában egy fiatal lány megszúrta tanulótársát, aki súlyosan megsérült – számolt be a police.hu. A mentőszolgálat munkatársai a sérült lányt kórházba szállították.

A Telex információ szerint egy hatodikos kislány volt az elkövető, óra közben szívtájékon szúrta osztálytársát. A megsérült lányt mentőhelikopter szállított a győri kórházba életveszélyes állapotban. A portál úgy tudja, az összetűzés két szomszédos településről, Rétalapról átjáró kislány között tört ki. Az iskola vezetése a történtek után arra kérte a szülőket, hogy vigyék haza gyermekeiket, akik közül többen sokkos állapotban vannak. 

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esetet büntetőeljárás keretében vizsgálja, a helyszíni intézkedés jelenleg is tart.

Nem ez az első eset, hogy iskolai késelés történt. 2019 végén a fizika-matematika szakos tanárnőjét szúrta meg az egyik diák egy győri iskolában, az egyik órán. A pedagógusnak a hátát és a kezét érték a szúrások. A késelő diákról azt beszélték az iskolában, hogy bár eminens, de voltak furcsa pillanatai, enyhe dühkitörései. Ellene emberölés kísérlete miatt indítottak nyomozást.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Megszúrta iskolatársát egy hatodikos kislány Bőnyben, súlyosan megsérült a megkéselt diáklány first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!