Megvannak a Nyerő Páros első kiesői, nagyon csalódottak a rajongók

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A hetente hétfőtől csütörtökig látható Nyerő Páros ezúttal is különleges kihívások során mérkőznek meg egymással a népszerű celebpárok a trófeáért. A műsorvezető, Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Péter a jól megszokott humor mellett izgalommal, drámával, feszültséggel és elképesztő feladatokkal várta a nézőket a műsorban, amelynek már meg is van az első kieső párosa. 

 RTL

Fotó: RTL

Az elmúlt napok játékaiban ráadásul egyre jobban megismerték egymást a sztárok a televíziós műsorban, így egyre közelebbi viszonyok alakultak ki, a sorrend azonban folyamatosan változott közöttük: a szerdai nap végén még úgy tűnt, hogy Miskovits Marci és szerelme fog veszélybe kerülni, de mivel a csütörtöki játékon jól teljesítettek, sikerült megmenekülniük.

Így hát újabb páros került a veszélyzónába, végül pedig a párosoknak Visváder Tomiék és Hujber Feriék között kellett választaniuk. Mivel azonban így sem sikerült eldönteniük, hogy ki legyen a kieső, ugyanis mindketten ugyanannyi szavazatot kaptak, ezért a játékban  összegyűjtött pénz mennyisége döntött arról, hogy ki távozik. 

Végül Visváder Tamásnak és Palácsik Lillának kellett elsőként elhagyniuk a játékot. 

The post Megvannak a Nyerő Páros első kiesői, nagyon csalódottak a rajongók first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!