Megyeri Csilla: „Nicola igazi nőt akar belőlem csinálni”

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

2022-ben Megyeri Csilla és Molnár Zsolt lettek a Nyerő Páros győztesei, ami kilenc éve tartó kapcsolatuknak új energiát adott. Idén októberben már a tizenegyedik évfordulójukat ünnepelték volna, azonban váratlanul szakítottak. Minderről nem szívesen beszélnek, de miután Csillát nyáron egy másik férfival látták, ráadásul új választottjának egykori sztárboxos edzőjét kiáltották ki − akivel sokak szerint még a műsor alatt menyasszonyként gabalyodott össze −, úgy érzi, tisztáznia kell magát.

Napokig zokogott

Mint meséli, hiába voltak jegyesek, szerelmük már nem volt a régi. „Már a Nyerő Páros előtt is mélyponton voltunk, de a műsor valahogy összekovácsolt minket. Később viszont visszajutottunk ugyanabba a gödörbe. Megfáradt a kapcsolatunk, és inkább barátok voltunk, mintsem szerelmesek. Talán az is baj volt, hogy nem történt szintlépés: sosem jött el az esküvő, a gyerek… – kezdi Megyeri Csilla, aki napokig zokogott a Zsoltival való nagy beszélgetése után. – Sokan azt hiszik, nekem ez milyen könnyű volt, fogalmuk sincs, mi zajlott bennem. A mi párkapcsolatunkba nem egy harmadik fél rondított bele, sokkal korábban kezdődtek a problémák. És nem is akkor ért véget, amikor a szakítós posztjaink kikerültek. A szakításunkat ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valaki halálos beteg: a szeretteiben már életében elindul a gyász, és bár nagyon fáj, és nehéz feldolgozni, a vége valahol megkönnyebbülés mindenkinek. Szóval ez nem egy hirtelen dolog volt, és Nicola csak később került a képbe.”

„Zsoltiból továbbra is bennem él egy darabka” (Fotó: RTL)

Nem volt küzdelem

Zsoltival máig jóban vannak, a kutyájukat is együtt „nevelik”. „Rengeteg szép és boldog pillanatunk volt együtt, amit sosem fogok elfelejteni. Zsolti egy igazán mély érzésű, jó ember. Rengeteget tanultam tőle. Továbbra is bennem él egy darabka belőle. Ha már nem is vagyunk egy pár, tudom, hogy bármikor bármiben számíthatok rá, és ez fordítva is így van – mondja Csilla, aki szerint mindketten egyszerre engedték el ezt a szerelmet. – Amikor a lezárásról beszélgettünk, olyan egyértelmű volt minden. Zsolti sem küzdött annyira. Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen szépen, szeretetben tudtunk elválni, és nem a sárdobálás megy közöttünk. Ő nem is akarta nyilvánosságra hozni a szakításunkat, amibe én is belementem, de nyilván furcsán vette ki magát, hogy Olaszországban nem vele, hanem másvalakivel nyaraltam. Persze rögtön megindult a pletykaáradat, hogy megcsalom Zsoltit, ráadásul az edzőmmel, aki tavaly felkészített a Sztárboxra.”

A csinos celeb számára Nicola a nagybetűs férfi (Fotó: Archív)

Idős lélek

Mindebből egy szó sem igaz, új párja viszont valóban boksz­edző a Sztárboxban, csak épp nem az övé. „Nicola­ az idei évadban Miller Dávidot edzi. Engem pedig az ő kollégája, jóbarátja, Urbán Feri edzett tavaly – teszi tisztába a történetet, majd csillogó szemekkel Nicoláról kezd mesélni. – Ő félig magyar, félig olasz származású, és az igazi, nagybetűs férfit testesíti meg nekem. Annyira tetszik, hogy felelősségteljes apuka, aki minőségi időt tölt a kisfiával! Olaszországba is hárman utaztunk – újságolja Csilla, aki odavan a kicsiért, és úgy veszi észre, a rajongás kölcsönös, úgyhogy legfeljebb Nicola fiatalsága aggaszthatná. – Igazából olyan, mintha összecseréltük volna a korunkat, és ő lenne 37, én meg 28 éves. Sok esetben sokkal érettebb a felfogása, mint nekem. Ő egy idős lélek, aki rettentően intelligens, és ez nagyon vonzó a számomra. Ahogy az is, hogy domináns, hogy perfektül beszél olaszul, és hogy sok a közös bennünk. Imádjuk a sportokat, főleg a bokszot, és a mentalitásunk is hasonló.” Az összeköltözést sem húzzák sokáig, és meglehet, mást sem. „Nicola az a típus, aki gyorsan szeret haladni. És egyetértek vele: lakva ismeri meg az ember a másikat. Bár korai még, de beszélgettünk minden másról is. Nicola szeretne még egy kisfiút, és egy kislányt. Minden álma egy idilli, összetartó és boldog család. Sokszor mondja is, hogy bár külsőleg hibátlannak tart, szerinte egy nő akkor válik igazi nővé, ha már gyereket nevel, süt-főz, gondoskodik, és majd ő ezt csinál belőlem” – mosolyodik el Csilla.

Kiemelt kép: RTL, Archív

The post Megyeri Csilla: „Nicola igazi nőt akar belőlem csinálni” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!