Meme-k koronázatlan királya érkezik Szegedre! Baranyai Barna élőben a Kárpátia Filmszínházban!

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ne hagyjátok ki! Baranyai Barna, aki a színpadi humor új hullámát képviseli, most először mutatja be stand-up műsorát Szegeden, a Kárpátia Filmszínházban. Élő show, ami garantáltan felráz!

Szeged kulturális életében egy új fejezet kezdődik, amikor Baranyai Barna, az internet és a humor jegyében eltöltött évek után először lép fel stand-up műsorával a Kárpátia Filmszínházban. Barna, aki korábban tanítóként kezdte, ma már a humor meghatározó alakjaként tartják számon, és május 15-én egy felejthetetlen estére invitál mindenkit, aki szereti a jó humorral fűszerezett előadásokat.

Baranyai Barna nem csupán a blogjain és videóin keresztül, hanem személyesen is megosztja majd gondolatait, tapasztalatait, s mindezt úgy, ahogy csak ő tudja: őszintén és humorosan. Az előadás apropóján Barna elmeséli, miként vált az iskolai tantermek világából az online humor egyik élharcosává. A Szeged365 Family tagjai, ne hagyjátok ki ezt a különleges estét!

Az előadás időtartama alatt Baranyai Barna bemutatja, hogyan keveredik a klasszikus stand-up és a modern internetes humor. Az est fénypontja: egy különleges videó bemutató is lesz, ahol a közönség bepillanthat a humorista eddigi legemlékezetesebb pillanataiba, és megismerheti, mi inspirálja leginkább a művészetében.

Baranyai Barna előadásának különlegessége, hogy a stand-up műfajt frissítő megközelítéssel ötvözi, ami nem csak szórakoztató, de gondolatébresztő is. A humorista nem rejti véka alá véleményét, és bátran szembesíti közönségét a mindennapok vicces, de sokszor elgondolkodtató realitásaival. KATT IDE: Jegyek itt!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!