„Mi is reklamálhatunk, mert Kimmich feldobta magát” – Ancelotti reagált a Bayern-panaszokra

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Real Madrid – Bayern München BL-elődöntő a lefújást követően sem ért véget, azóta a futballal kapcsolatos közbeszédet a mérkőzés játékvezetőjének, Szymon Marciniaknak döntései uralják. A meccs utáni sajtótájékoztatón a hazaiak vezetőedzője, Carlo Ancelotti is elmondta véleményét – egy elég furcsa párhuzamot vonva:

„A játékvezető a sípjába fújt, mi pedig megálltunk. Talán nem volt les.

A Bayern egy meg nem adott gól miatt panaszkodik, de ennyi erővel mi is reklamálhatunk Nacho elvett találata miatt, mert Kimmich feldobta magát.

🚨🚨🎙| Carlo Ancelotti on Bayern Munich complaining about the offside decision:

“They complained about that? Ok, then we complain about the cancelled goal of Nacho. Kimmich dived.” pic.twitter.com/7o8uDZIcbW

— CentreGoals. (@centregoals) May 8, 2024

A már visszavonult játékvezető, Antonio Mateu Lahoz a mérkőzést követően egy spanyol tévécsatornának elmondta, hogy elsősorban nem a partjelző felelősségét kell firtatni a Bayern meg nem adott gólja kapcsán, és a VAR-t sem lehetett használni a sípszó miatt:

„A VAR nem avatkozhatott közbe. Az akciót nem az asszisztens jelzése, hanem a játékvezető sípja állítja meg. Ne felejtsük el, hogy a játékvezetők is sportolók, ők is ugyanúgy hibázhatnak.”

The moment that could have changed everything…

VAR wasn’t able to review the offside call against De Ligt after the referee had already blown his whistle 👀 pic.twitter.com/PyMp4Jg1j1

— Football on TNT Sports (@footballontnt) May 8, 2024

A Bayern München végül 4-3-as összesítéssel kiesett, aminek következtében 12 év után először biztosan trófea nélkül zárja a szezont. A Real Madrid pedig a spanyol bajnokság megnyerésének tudatában nyugodtan készülhet a június elsejei, Dortmund elleni londoni BL-döntőre.

The post „Mi is reklamálhatunk, mert Kimmich feldobta magát” – Ancelotti reagált a Bayern-panaszokra first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!