Mi történt? Sorra mondják le Hernádi Judit előadásait

1 óra ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Betegséggel küzd Hernádi Judit, emiatt több meghirdetett darabja is elmarad. Október elején még színpadra állt a Játékszínben a Nyolc nő című előadásban – ahol Pásztor Erzsi 88. születésnapját is megünnepelték –, ám az október 9-i Love Letters című kétszemélyes előadást – amiben Hernádi Judit Gállfi Lászlóval játszik – törölték a Belvárosi Színházban. Így járt az október 16-i Kalamazoo című darab is, amiben a színésznő Kern Andrással látható.

Az október 14-re és 15-re meghirdetett Menopauza is elmaradt a Játékszínben, akárcsak a 19-re meghirdetett Rém rendes vendégek című előadás is el fog. A pesti teátrum a minap aztán közzétette a Facebook-oldalán, hogy a Menopauza rövid kényszerszünet után visszatér a színpadra Janza Katával, az pedig köztudott, hogy a négy nő történetét bemutató darabban Hernádi Judit és Janza Kata váltótársak.

A story.hu munkatársai megkeresték Hernádi Judit lányát, Tarján Zsófi énekesnőt és a Játékszínt is, hogy többet megtudjunk a színésznő állapotáról, de nem kívántak nyilatkozni.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

The post Mi történt? Sorra mondják le Hernádi Judit előadásait first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!