Minden a hamburgerről szól májusban a Trója Ételbárban: ha rendelsz, házhozszállítási díj nélkül repítik neked

3 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Van egy közismert mediterrán étterem Szegeden a Kölcsey utcában, amelynek csapata hónapról-hónapra meglepi a város népét valamilyen ütős kedvezménnyel. Az elmúlt időszakban jól jártak már a pizza és hummusz imádók is a Trójában, ezért úgy gondolták a srácok, hogy ezúttal a hamburgerek szerelmeseit lepik meg egy kis akcióval, amely egészen május utolsó napjáig kitart majd.

Alaposan felkészül Szeged napjára a város egyik legmenőbb mediterrán étterme, a Trója Ételbár, teszi mindezt ráadásul egy pöpec kis kedvezménnyel. Van náluk egy csomó, fullosra pakolt hamburger különlegesség, amelyek közül ha legalább egyet rendelsz, akkor elengedik a házhozszállítási díjat. Igen, a képlet tényleg ennyire szögegyszerű: nem számít, hogy egy hambit rendelsz tőlük direktben, vagy egy 3 fős ebédet a Trójából, amennyiben a rendelésed legalább egy hamburgert tartalmaz, ők azt 0 Ft-ért viszik házhoz. Az ételt természetesen ki kell fizetned, de a házhozszállítási díjat nem, amennyiben Trója-hamburger van a rendelésedben.

Szóval, a dolgod csak ennyi: előkapod a telefonodat, villámgyorsan beírod +3630 627 9056-os telefonszámot és rendelsz tőlük direktben! Kérj egy Trója hamburgert és a házhozszállítási díjat már el is felejtheted!

A mediterrán gyöngyszemet pedig itt találod, ha inkább beülnél:

  • Trója Ételbár és Hummusz Terrace
  • Szeged, Kölcsey utca 4.
  • +3630 627 9056
  • Rendelés, online, ITT!
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!