„Minden idők legkevésbé focista kinézetű labdarúgója” – Ádám Martinról posztolt az egyik legnagyobb futballmémes oldal

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Meghökkentek a magyar labdarúgó-válogatottban játszó Ádám Martin megjelenésén a focirajongó netezők. A több mint egymillió követővel rendelkező Footy Humour nevű futballmémes oldal a magyar cserecsatárról posztolt, amit a 444 vett észre.

 

Magyarország 9-es számú játékosa minden idők legkevésbé focista kinézetű labdarúgója

– írták a bejegyzésben egy korábbi képhez.

Hungary’s number 9 has to be the least footballer looking footballer of all time pic.twitter.com/1UxXgF3RTT

— Footy Humour (@FootyHumour) June 15, 2024

A 191 centiméter magas Ádám Martin a dél-koreai Ulszan HD csapatában futballozik. A magyar válogatott Svájc elleni első Európa-bajnoki meccsén a 79. percben cserélték be. A mérkőzést 3-1-re elveszítette a magyar együttes. 

Ádám Martin a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án

Ádám Martin a Magyarország-Izrael felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Ádám Martin eddig válogatott 22 mérkőzésén szerepelt, 7-szer kezdőként. Összesen 703 percet töltött a magyar nemzeti csapat tagjaként a pályán, és 3 gólt szerzett.

The post „Minden idők legkevésbé focista kinézetű labdarúgója” – Ádám Martinról posztolt az egyik legnagyobb futballmémes oldal first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!