Minden idők legnagyobb nyereménye az Ötöslottón

2 órája ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Körülbelül 7 hónapja (33 hete) nem született telitalálatos szelvény az Ötöslottón, emiatt mostanra 6 milliárd 525 millió forintra hízott a jackpot. Ez az összeg minden idők legnagyobb nyereménye az Ötöslottó elmúlt 67 éve alatt.

“A jackpot utoljára idén februárban volt hasonlóan magas, de a mostani nyeremény még azt is meghaladja. Utoljára negyedévszázaddal fordult elő olyan, hogy egy éven belül kétszer volt TOP1 nyeremény az Ötöslottón. A hatalmas összeg miatt az elmúlt hetekben jelentősen megnőtt a kereslet” – mondta el Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója.

Giganyeremény a Hatoslottón is

Különleges együttállásnak tekinthető az is, hogy nemcsak az Ötöslottó, hanem a Hatoslottó is milliárdos nyereményt kínál, miután 10 hete nem született telitalálatos szelvény. Ezen a héten a megnyerhető összeg 1,275 milliárd forint.

A nyeremény halmozódására egyébként mind az Ötös-, mind a Hatoslottó esetében 52 hét áll rendelkezésre, ezután a főnyeremény nem növekszik tovább. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyeremény a részvételi szabályzat alapján a többi nyertes között kerül felosztásra.

Így lehet hozzájutni a rekordösszeghez

A szerencsés játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál. A 300 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Kiemelt fotó: F.C. / nlc

The post Minden idők legnagyobb nyereménye az Ötöslottón first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!