„Mindig megtiszteltetésnek tartottam a válogatott szereplést, de ennél az edzőnél már nem akarok játszani”

1 hét ezelőtt 19



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Komoly üzengetésbe kezdett a holland válogatott szövetségi kapitánya, Ronald Koeman és Steven Bergwijn.

A konfliktus forrása, hogy a 26 éves támadó Szaúd-Arábiába igazolt, ami nagyon nem tetszett Koemannak. Olyannyira, hogy a legutóbbi sajtótájékoztatóján hosszasan ecsetelte, hogy egy ilyen döntés után nem is fogja többet behívni Bergwijnt a keretébe.

„Az ajtó bezárult a számára, tudja mit gondolok a helyzetéről. Huszonhat éves korodban a fő ambíciódnak még sportszakmainak kell lennie, nem anyaginak. Ezek fontos döntések, amiket meghoznak a játékosok. Én nem kerültem hasonló helyzetbe, mert nekem ott volt a Barcelona. Ő viszont maradhatott volna az Ajaxban, az se rossz, nem? Tiszteletben kell tartani a döntését, de én nem mentem volna oda a helyében”

– idézte több forrás is Koeman szavait.

🚨🚨🎙| Ronald Koeman: “Steven Bergwijn goes to Saudi Arabia at age 26. It’s clear that this has nothing to do with sportive ambition.

“His book with the Dutch National Team is closed. He probably knows what I would have said this.” 🤯🇳🇱 pic.twitter.com/akWxjBkzse

— CentreGoals. (@centregoals) September 3, 2024

Pénteken aztán megjelent a De Telegraafon egy hosszabb interjú Bergwijnnal, akinek tudomására jutott a nyilatkozat. Nem volt nehéz, hiszen a sajtótájékoztatót élőben közvetítette a szövetség. Mondanunk sem kell, nem örült az elhangzottaknak.

Nem is akarok ennél az edzőnél játszani többé, nem akarok olyan emberrel dolgozni, aki így állít be a médián keresztül. Felhívhatott volna, hogy hallja az én véleményemet is, enélkül hogy állíthat ilyeneket? Ha elhivatott szövetségi kapitány lenne, előbb felhívott volna, most meg a tévéből hallom, hogy ilyeneket állít rólam. Sok gyönyörű pillanatot átéltünk, de most nagyon csalódtam benne.

Mindig megtiszteltetésnek tartottam, hogy a holland válogatott tagja lehetek, de ennél az edzőnél már nem akarok játszani.

A beszélgetés során egyébként elmondta Bergwijn, hogy az al-Ittihad szakmailag is kihívást jelent, szerinte ugyanis a szaúdi liga erősebb az Eredivisiénél. Emellett persze busás a fizetése is.

The post „Mindig megtiszteltetésnek tartottam a válogatott szereplést, de ennél az edzőnél már nem akarok játszani” first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!