Mintha Tóth Verát látnánk – elindult Henry Kettner tehetségkutatója, a Henry’s Got Talent

1 hét ezelőtt 2



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hónapokig tartó készülődés, válogatás előzte meg a tehetségkutató szombaton debütáló első részét. Henry Kettner még tavaly hívta fel az oldalán a figyelmet arra, hogy lehet jelentkezni online műsorába, ám ő sem számított arra, hogy ennyien próbálnak majd szerencsét.

Henry Kettner

Henry Kettner (Henry’s Got Talent)

Rengetegen jelentkeztek, mi sem gondoltuk volna. A nagy érdeklődés és persze saját magam miatt is igyekeztem minél jobban megszervezni a válogatókat, sok előkészület előzte meg a forgatásokat, de megérte. Szombaton kiment az első adás az első három versenyzővel, innentől kezdve még két szombaton láthatnak a nézők 3-3 énekest. Nem akartam zsűrivel szavaztatni, ezért döntöttem úgy, hogy a nézők voksolhatnak a kedvenceikre. A kilenc versenyzőből 6 kerül az elődöntőbe és 3 a fináléba. Kíváncsian várom, hogy a nézőknek mely előadók tetszettek a legjobban” – mondta a videós.

Az első adásban debütált Csóka Anita, Nagy Melissza és Oláh Alex, akik mindhárman teljesen különböző egyéniségek és a zenei világuk is eltér egymástól. A szavazás már tart, rengeteg voks érkezett, de szombatig még van idő – akkor dől el, hogy ki esik ki az első három versenyző közül.

The post Mintha Tóth Verát látnánk – elindult Henry Kettner tehetségkutatója, a Henry’s Got Talent first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!