Miskolci gyilkos: „Dührohamot kaptam az aktus után, fojtogattam, majd elsötétült előttem minden, és véres volt a kezem”

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a 25 éves cseh férfit, aki közösült egy fiatal magyar nővel a miskolci Tiszai pályaudvarnál lévő bokros területen, utána pedig elvágta a nő nyakát.

A nő és a bűncselekménnyel gyanúsított cseh férfi együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd kézen fogva sétáltak a peronon. Később együtt mentek be az állomáson lévő  mosdóba is, majd innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre. Itt a magyar nő levetkőzött, majd állva közösült a cseh férfival, aki ezt követően végzett vele.

Jogg Zsolt, a Borsod Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a cseh férfi beismerte a bűnösségét a kihallgatása során, és filmszakadásra hivatkozott.

Azt mondta a gyanúsítotti kihallgatása során, hogy a pályaudvar környékén tartózkodott, sört ivott és megismerkedett a nővel. Mivel nyelvi nehézségeik voltak, ezért gesztikulálva megbeszélték egymással, hogy szexelni fognak. Állítása szerint az aktus után dührohamot kapott, és elkezdte fojtogatni a nőt. Ezután elsötétült előtte minden, majd arra eszmélt, hogy a földön fekszik és mindkét keze véres. Ekkor tudatosult benne, hogy megölte a nőt, aki mellette fekszik a földön

– mondta az ügyész, hozzátéve ezt követően a gyanúsított felszállt a vonatra, és Füzesabonyban fogták el. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés,bizonyítás megnehezítésének, valamint bűnismétlésnek a veszélye miatt elrendelte a cseh férfi letartóztatását.

The post Miskolci gyilkos: „Dührohamot kaptam az aktus után, fojtogattam, majd elsötétült előttem minden, és véres volt a kezem” first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!