Moldován András a Cápák közöttben: Három éven belül százmillió vegán Európában? Ez tragédia!

3 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Pauschka házaspár mindenmentes, vegán márkájukat mutatták beCápák közöttben, egészséges termékeikből kóstolót is hoztak a befektetőknek. Moldován András először a koffeinmentes, növényi alapú latte vibráló lila színén ütközött meg.

Ennek miért van ilyen Kabát Peti színe? Újpesti Dózsa

– magyarázta saját képzettársítását az üzletember. A márkatulajdonosok válaszoltak is neki, mint kiderült, a folyadék színét a pillangóborsó virága adja, de van benne maca is, ami egy perui superfood.

Ezt követően a vállalkozók felvázolták: Európában jelenleg 35 millió vegán ember él, de ez a szám 3-5 éven belül 100 millióra is emelkedhet.

Három éven belül százmillió? Ez tragédia! A világ felborul, ha ez bekövetkezik. Ki fog földet művelni, ha nem fognak kelleni állatok? Nem fogják művelni! Búzát, rozst nem tudnak enni az emberek. Ha az lesz a vegán életmód, hogy szójaolajat összeöntünk vízzel meg valami darálmány gabonával, abból olyan betegség lesz, hogy borzasztó…

– fejtette ki véleményét ezzel kapcsolatban Moldován, aki inkább ki is szállt a bizniszből, de a témát nem engedte el.

Szerintem ez egy nagyon nagy társadalmi probléma. Ez egy jó dolog, én elhiszem, hogy egészséges, de ha 500 millió emberből 100 millió vegán lesz három év múlva Európában, Európa összeomlik

– mondta a befektető, társai azonban nem értettek egyet vele, ők inkább az üzletről szerettek volna beszélgetni a vállalkozókkal. Végül egyikük sem szállt be a vállalkozásba.

The post Moldován András a Cápák közöttben: Három éven belül százmillió vegán Európában? Ez tragédia! first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!