Mutatjuk, hogyan bulizott szombat este Szeged: A Hungiban borfesztivál záró buli volt, most pedig van hétvégére egy 4000 Ft-os italkuponunk!

3 hete ezelőtt 19



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szombat este a Hungiban: Borfesztivál záró buli galériával! Készüljetek a hétvégére is, ahová három páros jegyet és páros jegyenként egy 4000 Ft-os italkupont sorsolunk ki a Hungi Fröccsterasz nyitó bulijára!

A Hungi Vigadó szombat este ismét bizonyította, hogy milyen egy igazi szegedi buli! Az idei Szegedi Borfesztivál utolsó napján, a „Wine is in the Air” esemény keretében a legfinomabb borok és a legjobb társaság garantálták a felejthetetlen éjszakát. Na meg a képeket látva a gyönyörű szegedi lányok sem hiányozhattak.

Az estén a Szeged365 Family tagjai is ott voltak, többen tőlünk nyertetek belépőt is. Mutatjuk a hétvégi galériát, így mulatott SZEGED:

A következő héten sem lesz hiány izgalmas programokból! Pénteken megnyitja kapuit a Hungi Fröccsterasz, ahol ismét fantasztikus hangulattal és frissítő italokkal várnak benneteket. Ráadásul a Szeged365 Facebook oldalán három darab páros jegyet sorsolunk ki a szombati Hungi bulira, amelyhez páros jegyenként egy 4000 Ft-os italkupont is jár. Ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!