Nagy Feró: Amikor 2006-ban Viktor megjósolta a kétharmadot, az nekem nagyon nagy bizonyíték volt

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Kontextus című podcastműsor vendége volt Nagy Feró, akit Andor Éva műsorvezető arról is kérdezett, miért szimpatizál az énekes a Fidesszel. A Beatrice frontembere erre elmesélte, a 2006-os választások idején a Fidesz vereségekor ellátogatott Orbán Viktor értékelő beszédét meghallgatni, ahol nagyot nőtt a szemében a miniszterelnök.

Sokan összejöttünk, hátul álltam, akkor én még nem voltam fideszes. Mondta a Viktor a buktára, hogy az Úristen nem akarta, hogy nyerjünk. Én meg gondoltam, milyen duma ez. De mondta, hogy fogadjuk el, van terve velünk. Aztán eltelt négy év, jött a kétharmad, elájultam. Ez a manus mindent tud?! Viktor megjósolta a kétharmadot, az nálam nagyon nagy bizonyíték volt. Addig is szimpatikus volt, és a világon sok okosabb ember van nálam, csak ezt be kéne bizonyítani. Ő bizonyította.

Arról, hogy politikai véleményt nyilvánít, és ezért kritikákat kap, Nagy Feró úgy beszélt, hogy „a világ hülyesége” az a mantra, hogy egy rocker ne politizáljon. „Arról írjon, hogy kék az ég, zöld a fű? Nem erről van szó, a rocker mindig is politizált.”

Magyar Péterről már korábban is beszélt, Andor pedig felhozta a témát az énekesnek:

Okosan keresi a helyét, és nem anyagilag. Megtalálta azt az utat, ami adódott előtte. Kiszállt ebből a dologból, ezt az utat találta, ez járható, talál rajongótábort magának. (…) Emberileg nem ítélem el, csak az borzasztó, hogy amikor ő odakerült abba a pozícióba, találkozott ezekkel az iszonyatos, nagy problémákkal, miért nem szólt? Csak mikor kikerült a pikszisből. Amit az utóbbi időben csinál, az a saját családjának is az elárulása. A családot nem kéne belekeverni. Iszonyú, művelt csaj a Judit

– zárta a témával kapcsolatos gondolatait.

The post Nagy Feró: Amikor 2006-ban Viktor megjósolta a kétharmadot, az nekem nagyon nagy bizonyíték volt first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!