Nagy gólokkal nyomta le a Barca a Sahtart a BL-ben

6 hónapja ezelőtt 21



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Barcelona 2-1-re győzött a Sahtar Donyeck ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

Nagy mezőnyfölényben játszott az első félidőben a Barcelona, egy nagy bravúrt viszonylag korán be is kellett mutatnia Rizsnyiknek, a Sahtar kapusának: Fermín López cselei mutatósak voltak, de ziccerben nem helyezte eléggé a labdát, ami elakadt a kapusban. Aztán egy kisebb üresjárat után Cancelónak is remek volt lövőcsele, ami után ballal próbálkozott, de a vérszegény kísérletet fogta a kapus.

A 28. percben viszont már csak nézője volt az eseményeknek Rizsnyik: minden azzal indult, hogy Gündogan parádés labdát ívelt a védők mögé Fermín Lópeznek, aki a kapufát találta el, de a kipattanót Ferran Torres szép mozdulattal bebikázta. Az asszisztens elsőre behúzta a lest, de a videózás után kiderült, hogy Fermín a legjobb ütemben indult el Gündogan passzára, úgyhogy érvényes volt a gól.

Nyolc perccel később Fermín ismét a kapufát döngette meg, de a labda ekkor már nem kifelé pattant a lécről, a 20 éves középpályás bődületesen nagy gólt akasztott 16-ról.

Az első félidőben alárendelt szerepet játszó Sahtar szépíteni tudott, amikor Szudakov ügyesen indult be, majd nagy erővel Ter Stegen kapujába lőtt,

de az egyenlítés már nem jött össze az ukrán csapatnak, amely így féltávnál 3 pontos. A Barcának háromszor ennyi van, mivel Xavi csapata hibátlan három kör után.

A másik kora esti meccsen a Feyenoord 3-1-re verte a Laziót. A mexikói Giménez szerezte a rotterdamiak első gólját, aztán az algériai Zerrouki szépen kilőtte a jobb felsőt az első félidő hosszabbításában.

Egy pofás támadás végén a kipattanót bevágó Giménez háromra növelte a hazaiak előnyét, és Pedro tizenegyesével a Laziónak csak az eredmény kozmetikázásra futotta. A Feyenoord megelőzte ellenfelét, a rotterdami klubnak 6, a rómainak 4 pontja van.

The post Nagy gólokkal nyomta le a Barca a Sahtart a BL-ben first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!