Nagyon beteg Farkasházy Tivadar felesége, éjjel-nappal ápolja a humorista

3 órája ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Farkasházy Tivadar évek óta a balatonfüredi lakásában ápolja a nagybeteg feleségét, Mimit. A 78 éves humorista a Klubrádió YouTube-műsorában beszélt a neje állapotáról. 

“Úgy hozta a sors, hogy most a nap 24 órájában rám szorul. (…) A Mimi nincs jól, viszont gyönyörű napokat töltünk együtt. Soha nem voltam ennyit a feleségemmel, és most jóváteszek valamit azokból a bűnökből, amiket a családommal, főleg a gyerekeimmel szemben elkövettem, hogy helyettük ifjú humoristákkal foglalkoztam. Viszont sokkal többet nevet, sokkal többet mosolyog, apró, finom poénokat észrevesz, aminek nagyon örülök, csak hát a szomorúság több, mint az öröm” – vallotta be Farkasházy Tivadar az interjúban, amit a Blikk szemlézett.

Arra a kérdésre, hogy mi a felesége betegsége, a Heti Hetes egykori sztárja így válaszolt: “Fogalmazzunk úgy, hogy helyhez van kötve, és az állandó segítségemre szorul.”

Farkasházy nem fogadott állandó segítséget felesége mellé, a feladatok java részét egymaga végzi: “Ez egy afféle penitencia. Most behozom azt a sok mulasztásomat, amit az évek során elkövettem. Én vezetem a háztartást.”

Kiemelt fotó forrása: YouTube / Klubrádió – videó 

The post Nagyon beteg Farkasházy Tivadar felesége, éjjel-nappal ápolja a humorista first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!