Napi horoszkóp 2022. 10. 30.: Nem kell mindenkinek megfelelned

1 év ezelőtt 71



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kos

Döntés előtt állsz, amely bizony nem kis kockázattal jár a napi horoszkóp szerint. Épp ezért szánd a nap hátralévő részét arra, hogy mérlegeled azt, ami rád vár. Ne hallgass senkire ez ügyben, hisz a saját életedben csakis te vagy a kompetens személy. Kedvesedre féltékeny lehetsz valaki miatt, akivel nap nap után találkozik. Az a legokosabb, ha még az elején elmondod neki aggodalmaid. Ha tisztáztátok, akkor boldogabban folytatódhat a közös életetek.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Hangos vitába kerülsz valakivel. Ő nem akarja megérteni az álláspontod, téged pedig rendkívüli módon feldühít ez a hozzáállás. Érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra ez a bizonyos személy, hogy látod-e valójában értelmét annak, hogy ráülj a lóra és meglovagold azt. Amennyiben úgy találod, hogy nem olyan nagyon mérvadó számodra a véleménye, ne szállj vele vitába, mert nincs értelme feleslegesen energiát pazarolni rá.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Egy barátod nem számol a kockázatokkal, mielőtt belevágna valamibe. Épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossz néven veszi majd az őszinteségedet, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette, mielőtt esetleg a szakadékba zuhanna. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, hogy elindul, az már nem a te ügyed.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Egészen idáig minden porcikáddal azon görcsöltél, hogy másoknak megfelelj. Ez azonban komoly erőfeszítésedbe került, épp ezért ez az a pont, amikor mérlegelned kell, mi a prioritási sorrend: hogy végkimerülésig azért izzadj, hogy mindenkinek megfelelj, avagy lejjebb adsz az effajta törekvésekből és ehelyett magadra is koncentrálsz egy kicsit. Életed eddigi legnagyobb rajongását válthatja ki belőled a férfi, akit ma ismerhetsz meg. Nem egyszerűen jóképű lesz, de szinte abbahagyhatatlan lehet vele a beszélgetés is. Ritka szerencse, és ebből még komoly kapcsolat lehet.

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

Olyan álláspontot képviselsz, amely az első pillanatban felháboríthat másokat. Tudd azonban meghúzni azt a bizonyos határvonalat. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másoktól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akard mindenáron a szabályokon felülírni saját magad! Szerelmeddel több időt lehettek együtt a nap során, mint máskor, de nemcsak ez ad okot örülni.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Úgy érzed, itt az idő, hogy bebizonyítsd, miféle tudás birtokában vagy ahhoz, hogy jelentős sikereket érhess el. A környezeted meglehetős elismeréssel fog ezután rád tekinteni, hisz a legmerészebb álmaikban sem merték volna gondolni, hogy mire is vagy képes. Zsebeld be az összes dicséretet, hisz megdolgoztál a sikerért! A mai napon még ünnepeld magad, ám érdemes gyorsan talajt fognod újra, hisz holnap másféle kihívásoknak kell majd eleget tenned!

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Kezdenek egy bizonyos ügy kirakósai a helyükre kerülni, ennek okán pedig joggal érzed úgy, hogy végre sínre kerül minden. Épp ezért engedd meg magadnak azt a lehetőséget, hogy egy kicsit feltöltődj. Ma menj el vásárolni a barátnőiddel, olvass egy jó könyvet, vagy nézz meg a szerelmeddel egy romantikus filmet a moziban! Időnként szükséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi feladatoktól és kicsit más dolgokkal is foglalkozz, hisz ezek adnak majd lendületet a továbbiakban!

Mosolygó lány

Add önmagad! (fotó: Unsplash)

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

A környezetedben mindenki pontosan tudja, hogy bármiben bármikor számíthat rád, te ugyanis korlátokat nem ismerve minden tőled telhetőt megteszel bárkiért, aki bajba kerül. Ez mind nagyon idillinek hangzik, azt azért nem árt azonban szem előtt tartanod, hogy bizony akadnak körülötted szép számmal olyanok is, akik igazából nem szorulnak segítségre, csupán lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. A saját érdekedben tudj szelektálni!

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Szombaton nem merted elhinni, hogy van benned ennyi kitartás, hogy megtalálod azt a kapaszkodót, amit meg tudsz ragadni ahhoz, hogy bele ne fulladj a nagy sodrásba. Most egy kicsit végre szusszanhatsz, más dolgokkal is foglalkozhatsz, érdemes azonban mindenképp rajta tartanod a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hisz bármikor adódhat olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, ha nem avatkozol be gyorsan és hatékonyan!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Olyannyira magabiztosnak érzed magad, hogy szinte már csukott szemmel mész az úton. Érdemes szerényebben hozzáállni a teljesítendő feladatokhoz, hisz hosszabb távon így a sikerre is nagyobb esélyed lehet. Hidd el, a kevesebb néha több. Pároddal ma közösen oldhattok meg egy felmerülő problémát, ami bebizonyítja, milyen remek páros vagytok. Te a következő lépcsőfok meglépését is fontolgathatod.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Úgy érzed, nem találod a megoldást egy bizonyos folyamatban, egyszerűen nem látod a kiutat. Be kell azonban látnod, hogy érdemes egy pillanatra a büszkeségedet legyőznöd és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban. Nem szégyen, hogy vannak határaid, te is halandó ember vagy, aki időnként nagy megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy megengedett számára a tévedés lehetősége.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

Remek lehetőség adódik, amit érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba. Majd később ráérsz belegondolni, hogy mégis mekkora kockázat volt az, amellyel érdemes lett volna számolni. Most csak menj a szíved után, és örülj, hogy van végre valami, ami felráz a monoton szürkeségből. Ha még keresed a párod, ma megtetszhet valaki, illetve ha már van, aki tetszik, akkor ma lépést tehettek egymás felé. Szinte pattoghatnak a szikrák, és pillanatok alatt lángba borulhat a szívetek.

Még több horoszkóp Halaknak:

The post Napi horoszkóp 2022. 10. 30.: Nem kell mindenkinek megfelelned first appeared on nlc.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!