Napi horoszkóp 2024. 09. 21.: Szerelmi harcok

3 órája ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kos

Lehet, hogy az irányítást semmiképp nem akarod kiadni a kezed közül, de ezzel nem könnyíted meg a helyzetet a napi horoszkóp szerint. Belső sebeid is jobban gyógyulhatnak pároddal egységben.

Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika

Ha makacskodsz, az csak olaj a tűzre és egyáltalán nem visz közelebb a megoldáshoz. Persze nem kell semmibe beletörődnöd és lehet önálló véleményed is, de ne ragaszkodj mindenáron a saját álláspontodhoz.

Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek

Céltudatosnak érezheted magad, de légy nagyon óvatos, amikor kettőtökről, illetve szerelmi ügyekről van szó. Nem dönthetsz egyedül ezekben a dolgokban. Ha mégis, nagy összetűzést kockáztatsz.

Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák

Rá kéne jönnöd, hogy mi okozza valójában a feszültséget, ha egy érzelmileg terhelt helyzetbe kerülsz. Intuíciód is segíthet a baj kiderítésében. Minél előbb nekiállsz tisztázni, annál könnyebb lesz megoldani.

Férfi és nő ülnek egy padon

Fotó: Getty Images

Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán

A csábítás igazi művészet, érezz rá a másik hangulatára és érzelmeire. Ezeknek megfelelően reagálj, illetve kezdeményezz, figyelembe véve párod fenntartásait és korlátait.

Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz

Érdemes arra törekedni, hogy megtaláld a harmóniát kedvesed vágyai és saját igényeid között. Ugyanúgy bíznod kell magadban és egyben a párodban is, ezzel megelőzve a nagyobb baj kialakulását.

Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg

Lehet, hogy párod túlontúl befelé fordulónak vagy zárkózottnak talál. Bárhogy is van, igyekezz megnyílni előtte. Saját énidő is beleférhet a mai napba, mindkettőtöknek segíthet.

Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió

Érzéki, finom energiáid felszínre kerülhetnek és fellobbantják a tüzet. Csak vigyázz, nehogy megperzseljen téged vagy a másikat. Mély érzelmeidet tereld megfelelő mederbe.

Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas

Elmerülhetsz érzelmeid árjában, de arra nagyon ügyelj, nehogy megtévessz másokat és olyasmit ígérj, amit nem is gondolsz komolyan. Pároddal pedig mindenképp egyeztess!

Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak

Lehet, hogy egészen egyszerűen ráharapsz egy problémára és nem nagyon tudod elengedni. Vigyázz, nehogy a megszállottja legyél. Beszélj a gondról, bármennyire nehéz is ez, mégis így lehetne kibogozni a dolgot.

Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő

Ma mindenképp az együttműködésre kéne törekedned. Nem kell, hogy ez csorbát ejtsen önértékeléseden, sőt! Együtt szenvedélyes közös projektet indíthattok el.

Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak

A kölcsönösség a kulcs, ha valami konfliktus merülne fel közted és szeretted között. Figyeljetek egymásra! Valahogy tisztázni kellene, hogy mi az az mód, ahogy egyik résztvevő érdeke sem sérül.

Még több horoszkóp Halaknak:

The post Napi horoszkóp 2024. 09. 21.: Szerelmi harcok first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!