Napi pakk: napsütéses időjárásra van ma kilátás, vízre szállnak a szegedi parakenusok, Bochkor Gábor és Lovász Laci érkezik a városba

1 hét ezelőtt 20



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Javarészt napsütéses időjárással folytatódik ma a hét Szegeden, noha egy-egy futó zápor is kialakulhat napközben. Ma ünnepli 60. születésnapját Geszti Péter zenész, a Rapülők formáció megkerülhetetlen alakja. Ma vízre szállnak a szegedi parakenusok, de Lovász Laci és Bochkor Gábor is Szegedre érkezik, velük indul majd a reggel az Aradi Vértanúk terén.

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot Nektek:

  • Gergely,
  • Karola,
  • Karolina,
  • Kristóf, György, Katalin, Sarolta!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma 60 éves Geszti Péter showman, zenész, reklámguru
  • Ma ünnepli 65. születésnapját Áder János, korábbi köztársasági elnök
  • 75 éves Billy Joel énekes, de ma tölti 84. életévét James L. Brooks is, amerikai Oscar-díjas producer, író (A Simpson család, Becéző szavak).

SOK NAPSÜTÉSBEN LESZ RÉSZÜNK, DE ZIVATAROK IS ÉRKEZHETNEK

Csütörtökön észak felől egyre több helyen és nagyobb területen tisztul ki az ég, míg délen, délkeleten gyakrabban megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és itt néhol zápor, egy-egy gyenge zivatar előfordulhat. Az északkeleti szél élénk lesz, több helyen megerősödik. Hajnalban 6-14, a délutáni órákban 20-24 fokot mérhetünk Szegeden és környékén.

MA STARTOL A SZEGEDI PARAKENU VB

Ma kezdődik a szegedi parakenu világbajnokság, amelyen három MVM Szeged VE versenyző indul. Varga Katalin mellett Boldizsár Dalma és Suba Róbert is vízre száll a vb-n.

LOVÁSZ LACI ÉS BOCHKOR GÁBOR ÉRKEZIK MA SZEGEDRE

Május 6-án indult a magyar rádiózás legendájának, azaz Bochkor Gábornak a születésnapi turnéja. Mint kiderült, idén is ellátogatnak Szegedre, így ma Lovász Lacival és Bochkor Gáborral indulhat a reggel az Aradi vértanúk terén.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!