Naponta 100-szor hívta fel párját a megszállott nő

1 hét ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy 18 éves kínai lány annyira a párja megszállottjává vált, hogy minden egyes lépéséről tudni akart, ezért naponta akár 100-szor is felhívta. Hsziajü egyszerűen rémálommá tette a barátja életét.

A nyugtalanító viselkedése az egyetem első évében kezdődött, amikor is romantikus kapcsolatba került egy fiúval. Orvosa szerint Hsziajü annyira a barátja megszállottjává vált, hogy mindig tudni akarta, éppen hol van, és kiakadt, amikor a fiú nem reagált a hívásaira vagy az üzeneteire. Úgy tűnik, mintha kontroll-őrültként viselkedne, de az orvosa szerint a fiatal nő egy ritka mentális – úgynevezett „szerelmi agy” nevű – zavarban – szenvedett.

Egyik alkalommal annyira mérges lett, amikor a barátja nem vette fel a mobilját, hogy mindent összetört a lakásukban. Amikor a fiú hazaért és meglátta a feldúlt lakást, hívta a rendőrséget. A rendőrök pedig éppen akkor érkeztek meg, amikor a lány azzal fenyegetőzött, hogy leugrik az erkélyről.

Hsziajüt végül sikerült visszatartani, majd kórházba szállították, ahol egy borderline személyiségzavart diagnosztizáltak nála. Orvosa azt nyilatkozta, hogy a „szerelmi agy” zavar enyhe formája által érintett emberek általában felépülhetnek, és normális életet élhetnek, ha egyszerűen megtanulnak uralkodni az érzelmeiken, de súlyos esetekben, mint például Hsziajü esetében, már orvosi segítségre van szükség.

Az orvos nem tudta pontosan megállapítani, mi válthatta ki a lány állapotát. Elmondása szerint jellemzően olyan embernél diagnosztizálják ezt a mentális zavart, akinek nem volt egészséges kapcsolata a szüleivel.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

The post Naponta 100-szor hívta fel párját a megszállott nő first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!