Need for Speed, Szegedtől fél órányira: befutott a hétvége legütősebb programja, brutál roncsderbi lesz vasárnap Ásotthalmon

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kapásból két autós üldözésről is írtunk az elmúlt időben, de ez most más, abból a szempontból legalábbis biztosan, hogy ebben az esetben minden legális körülmények között zajlik majd, ráadásul alig 30 kilométernyire Szegedtől: roncsderbit rendeznek a Ásotthalmon, rengeteg, látszólag megnyúzott, viszont annál erősebb kocsival, amiknek sem a borulás, sem az ütközés nem okozhat gondot, ugyanis minden négykerekű a szükséges biztonsági eszközöttel van felszerelve.

Kétezres Ladák, az egykoron népautónak számító, jó öreg Suzuki Swiftek és olyan, egy fokkal régebbi típusok, amelyekkel már-már kevésbé találkozni az utakon: minden ilyen négykerekű megtalálható lesz a vasárnapi ásotthalmi roncsderbin, szóval ha bírod a törést-zúzást, az ütközéseket, meg úgy általában az autóversenyt, akkor megtaláltuk neked a tökéletes hétvégi programot. Az ásotthalmi roncserbi pálya fog otthont adni az eseménynek, ahol már reggel 10-től indulnak az izgalmasabbnál-izgalmasabb futamok, két roncsderbi, három autocross és egy terepgokart kategóriában.

A belépőjegy mindössze 2000 Ft fejenként (12 éves kor alatt ingyenes), ráadásul ha a családoddal, vagy a gyerekekkel mennél, még az Ásotthalmi Dínópark is pár percnyire van a helyszíntől. A rendezvényről minden további infót IDE KATTINTVA találsz.

  • Ásotthalmi roncsderbi
  • 2024.10.20., vasárnap
  • Helyszín: Ásotthalmi Roncsderbi pálya, az Dínópark mellett
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!