Négy csecsemő holtteste volt a bostoni fagyasztóban – nem lesz vádemelés

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Suffolk megyei (Massachusetts állam) ügyészség bejelentette: nem emelnek vádat az ellen a 69 éves nő ellen, akinek bostoni lakásában 2022-ben négy csecsemő holttestére bukkantak. A babákat a fagyasztóban találták meg.

Az ügyészség közleménye szerint ez volt az egyik „legösszetettebb, legfurcsább és legmegrázóbb” nyomozás a hivatal történetében. „Az ügynek számos olyan eleme van, amelyre valószínűleg soha nem kapunk választ” – olvasható a hivatalos szövegben.

A 2022. november 17-én talált négy csecsemőről azóta sem derült ki, élve születettek-e, az orvosszakértő a halál okát sem tudta megállapítani. A nyomozás során arra sem derült fény, mióta lehettek a holttestek a fagyasztóban.

Amit lehet tudni:

  • az említett napon egy férfi értesítette a rendőrséget, hogy a felesége takarítás közben csecsemők holttestére bukkant a fagyasztóban a férfi nővérének dél-bostoni lakásában,
  • a holttestek – két kislány és két kisfiú maradványai – fóliába csomagolt cipősdobozokban voltak lefagyasztva,
  • a DNS-vizsgálatok szerint a csecsemők testvérek voltak.

A gyermekek apja 2011-ben meghalt, az anyjuk, a 69 éves, Alexis Aldamir pedig „egészségügyi intézményben” tartózkodott, és amikor a nyomozók kihallgatták, „zavarodottnak tűnt, és nem volt tisztában azzal, hol van, és kivel beszél”.

A nőnek öt gyermeke volt a csecsemők apjától, akik közül egyet, egy 1982-ben született lányt örökbe adtak.

Mivel az anya elmeállapota nem adott volna lehetőséget bírósági tárgyalás lefolytatására, az ügyet vádemelés nélkül lezárták.

The post Négy csecsemő holtteste volt a bostoni fagyasztóban – nem lesz vádemelés first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!