Négykerekű mennyország a Kálvária sugárúton: pazar autós találkával zárult Szeged jótékonysági autómosása, Mustangoknak és brutál Old Timereknek is jutott hely

2 hete ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pazar hangulatban zárult Szeged 168 órán át tartó jótékonysági autómosása, amely hétfő óta tartott a Kálvária sugárúton található  EHRLE Autómosóban. A srácok igazán megsüvegelendő kezdeményezéssel álltak elő: a teljes heti bevételüket jótékony célra, egyenesen a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak ajánlják fel. A tetőpont egyértelműen a tegnapi nap volt, amikor is egy klasszikus autós találkozóval zárták le a rendhagyó megmozdulást.

168 órán át tartó, jótékonysági autómosást szervezett az előző héten Kálvária sugárúti egységébe az EHRLE Autómosó: a hétfőtől vasárnapig befolyt összeget 100%-ban a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak ajánlják fel. Egész héten hatalmas pörgés volt náluk a mosóban, de a tetőpont egyértelműen vasárnap érkezett el: egy nagyszabású, klasszikus autós találkozóval zárult a jótékonysági esemény, ahol volt többek között:

  • egy csomó jó arc ember, akik élnek-halnak az autókért
  • elképesztő gépsárkányok, a Dodge Challengertől egészen az Old Timer-ekig
  • és fullosan megtelt 5 darab kocsimosó-állás, ahonnan sorra gurultak ki a patyolat tiszta kocsik, ráadásuk egy jó ügy érdekében

Az eseményen nem csak rutinos autóimádók, hanem csillogó szemű fiatal srácok is köröztek az autókülönlegességek között, sőt, volt olyan legény, akik még a kocsimosásban is segített. Az autóstalálkozó plusz jótékonysági ügy kombó nem csak a szegedieket vonzotta, volt, aki egyenesen Békéscsabáról érkezett a Napfény városába, csakis az említett esemény miatt, de az autós körökben legendás Big Block TV is bejelentkezett a helyszínről. Mi is ott voltunk, kamerákat ragadtunk és most megmutatjuk nektek fotókon keresztül is, hogy milyen volt a hangulat, íme:

Ez viszont még nem minden, ugyanis estére egy Szeged365 aftermovie-val is érkezünk nektek!

  • Ehrle Carwash Autómosó Szeged
  • Szeged, Kálvária sugárút, a Szegedi Vadaspark bejáratától nem messze, a MOL kút mellett
  • Telefon: 06305252614 vagy 06305306219

Fotók: Sóti Gellért

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!