Nem csitul Majka és mentoráltja botránya: „Megint csalódtam benned”

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Károlyi Róbert, a Sztárban Sztár leszek! két évvel ezelőtti évadában szerepelt, ahol csupán a középdöntőig jutott. Majka akkor úgy vált el tőle: keresse fel később. Közös munka viszont azóta sem valósult meg, derült ki a csalódott versenyző által a minap megosztott TikTok-videóból. „Szemembe hazudott” – így kezdte Róbert a kifakadását. Elmondta, hogy nagyon jó élményként tekint vissza a műsorra, jólesik neki, hogy ennek köszönhetően azóta is sokan felismerik, a poszt célja azonban az volt, hogy tisztázza mi vagy inkább mi nem történt azóta. Zavarja, hogy mindenki azt kérdezgeti, miért nem használta ki ezt a lehetőséget, miközben ő igenis próbálkozott. „Már nem várom, hogy Majka megkeressen, a hamis ígértekből elegem van!”

@kaerinthehouse

ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA VÉGRE!!🙄 Minden link a bioban!! #fy #4upage #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall #rap @Ahrloh

♬ eredeti hang – Róbert Károlyi

Majka egy hosszú és részletes Facebook-posztban reagált a videó tartalmára. „Megint arra kényszerülök, hogy olyan emberek vádjai miatt kelljen magyarázkodnom, akiknek életük legszebb pillanatai közé tartozik, hogy egyáltalán diskurzusba keverednek velem.” A rapper elismerte, hogy van némi igazságalapja az állításoknak, ezt a megmozdulást viszont csak egy övön aluli figyelemfelkeltésnek tartja. „Mielőtt hatásvadász vagy kattintásvadász videókat teszel közzé az én nevemmel (mint a legrosszabb bulvárlapok), azért rám írhattál volna még egyszer (vagy akár többször)… Sőt akár kellemetlen is lehettél volna, és bombázhattál volna üzenetekkel, a cél érdekében. Magamtól elfelejtem… Bocsánat… Ez az én hibám. Remélem, ezzel is szembesülsz majd akkor, ha sikeres leszel, és naponta 1000 üzenetet kapsz hasonló emberektől, mint te most… Az volt a lényeg, hogy nézzék meg a videódat, mert abban azt mondod, hogy neked a Majka a szemedbe hazudott? Ezzel a kérdéssel inkább majd magadnak számolj el.”

Róbert a leginkább azt nehezményezte, hogy Majka nem adta meg a telefonszámát, és üzenetben sem adott érdemben választ. „A telefonszámom – ha megbocsátasz – csak azoknak az embereknek adom meg, akik közel állnak hozzám… Ezt majd, remélem, akkor megérted, amikor sikerül a hőn áhított karriert megcsinálni… Azért mondtam a Messengert, mert az jobb felület a kommunikációra velem… Konkrétan majdnem mindig néma üzemmódban vagyok, és csak akkor akarom a telefont használni, ha én nyúlok hozzá, és nem akkor, ha más hív. Elnézést… Ilyen önző vagyok… – üzente a rapper. – Ne haragudj, hogy nem te voltál az első, akinek lehetőséget próbáltam adni.”

Majka azt is kifejtette, hogy valóban sok mindenki mással dolgozott együtt az utóbbi időben, de az albumkészítés, amiről ők beszéltek, nem valósult meg. Azt is hozzátette, hogy egy jól betanult produkció igen kevés a befutáshoz. „Sok sikert kívánok a karrieredhez, ahogy látom, vagy annyira agilis, hogy sikerülni fog. Nincs harag. Sőt!! Most, hogy válaszoltam neked, gyakorlatilag már meg is tettem azt, amit Sztárban Sztár leszek!-ben megígértem. Segítettem… Úgyhogy szívesen…” – zárta sorait Majka.

A nyilvános összezördülésnek a jelek szerint még koránt sincs vége, Majka bejegyzésére újabb TikTok-videóban reagált a feltörekvő zenészpalánta. „Majka iszonyúan félreértettél – kezdte Róbert, majd pontról pontra végigelemezte az ózdi rapper bejegyzését. Ripacskodásnak és személyeskedésnek minősítette egykori mentora hangvételét. – Egyáltalán nem tudtam hova tenni ezt az egészet… Én szimplán csak elmondtam az előző videóban, hogy fáj, amikor valaki megígér valamit gyakorlatilag feleslegesen. Ugyanis azt gondolom, ezt mindketten tudjuk és kimondhatjuk két év távlatából, hogy soha nem szóltál volna nekem, akkor se, ha tíz év múlva csinálod a lemezt.”

A telefonszám megadásának kérdésével kapcsolatban pedig nem azt tette szóvá, hogy miért nem kapta meg, hanem hogy akkor miért mondta neki előtte, hogy megadja: „Majka, figyelj oda legközelebb, hogy mit ígérsz meg másnak és akkor elkerülhető a félreértés – ez csak egy jó tanács…” Összegzésként ennyit fűzött még hozzá: „Majka, nem segítettél, sokkal rosszabb lett a helyzet, megint csalódtam benned.”

@kaerinthehouse

Válasz Majkának…🙄 #fy #4upage #foryou #foryoupage #foryoupageofficiall #KÁER #TwoCross @Ahrloh

♬ eredeti hang – Róbert Károlyi

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu, TikTok/Károlyi Róbert

The post Nem csitul Majka és mentoráltja botránya: „Megint csalódtam benned” first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!