„Nem nevelni kell, hanem példát mutatni” – Rubint Réka szerint ez a jó család titka

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Rubint Réka és Schobert Norbi 22 éve házasodtak össze, kapcsolatuk azonban azóta is meginghatatlan. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a fitneszkirálynő hosszasan szervezkedett, hogy férjét a szülinapján egy romantikus utazással lepje meg, amit kettesben töltenek majd.

Ez valóban különleges ajándék, ugyanis a család az esetek döntő többségében mindenhová együtt utazik. Réka szerint nincs ugyanis fontosabb annál, mint minőségi időt tölteni a szeretteiddel. „Olyan keveset kapunk egymásból, az ember állandóan rohan, mindenki intézi a saját feladatát. Arra az időre, ami tényleg tartalmas és amit kettesben töltesz a másikkal, emlékezni fogsz egy életen át. Nem az a lényeg, hogy hol töltitek ezt, külföldön vagy itthon, hanem az, hogy milyen közösen átélt pillanatokat raktároztok el magatokban”- mesélte.

Réka kifejezetten büszke arra, hogy gyerekeik a mai napig emlegetik a közös utakat, sőt. Karrierje során is mindig úgy időzítette a alakreform táborokat, hogy arra az egész család el tudjon menni. Arra is figyelt már a kezdetektől, hogy külön-külön is utazzon velük, hogy egyedi anya-lánya vagy anya-fia élményekre is szert tegyenek. Azt mondja, hiába kezdenek felnőni a gyerekek, még mindig szívesen mennek velük.

Az az igazság, hogy a gyerekek egy csettintésre felnőnek és a velük töltött időt nem kapjuk vissza, nem lehet pénzre cserélni. Addig kell kihozni a gyerekkorból a maximumot, ameddig lehet. Montenegróba minden évben megyünk pünkösdkor, Lara már most bejelentkezett, hogy szeretne jönni, mert mindig olyan jó, pedig már húsz éves. A fiúk is ugyanezt mondták. Van még néhány év, amikor boldogan eljönnek velem és ez borzasztóan jól esik.

Réka azt is hangsúlyozta, hogy szerinte az a titok, hogy „nem nevelni kell, hanem példát mutatni”. Ő ebben hisz, és úgy tűnik, hogy ez az ő családjuknál bevált.

The post „Nem nevelni kell, hanem példát mutatni” – Rubint Réka szerint ez a jó család titka first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!