„Nem vagyok szörnyeteg” – megszólalt a nő, aki egy halottat tolt be a bankba, hogy hitelt vegyen fel a nevében

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bejárta az internetet április közepén az a felvétel, amelyen egy nő egy – mint utóbb biztossá vált – halott férfit tolt be kerekesszéken egy brazil bankba, hogy hitelt vegyen fel a nevében. A nő Erika de Souza, aki a 68 éves Paulo Roberto Braga unokahúgának mondta magát, és aki a vád szerint 1,2 millió forintnyi összeget akart így szerezni, most úgy nyilatkozott, ő nem egy szörny.

A 42 éves riói nő 16 napot töltött letartóztatásban, a múlt héten szabadlábra helyezték. Holttest meggyalázásával és csalás útján megkísérelt lopással vádolják, de a rendőrség külön eljárásban az emberölés gyanúját is vizsgálja.

A családomtól távol töltött napok szörnyűek, nagyon nehezek voltak. Nem vettem észre, hogy a nagybátyám meghalt. Abszurd, amit az emberek mondanak. Nem vagyok olyan, mint akiről az emberek beszélnek, nem vagyok szörnyeteg

– nyilatkozta könnyek között a Mirror szerint de Souza, akinek van egy sajátos nevelési igényű kislánya.

A vasárnap esti Fantastico című brazil tévéműsorban kitartott amellett, hogy csak akkor jött rá, hogy Braga meghalt, mikor a bankba kiérkező egyik mentős megerősítette. Arról is beszélt, hogy nem emlékszik pontosan arra a délutánra, mert kezelés alatt áll, ami miatt van egy altató, amit alkalmanként szed, aznap többet is a szokásosnál.

De Souza arról is beszélt, hogy a nagybátyja ötlete volt, hogy menjenek el a bankba, annak ellenére, hogy nemrég engedték ki a kórházból tüdőgyulladás miatt. Ahogy elmondása szerint a férfi akarta a hitelt, hogy beleadjon közös otthonuk felújításának finanszírozásába.

Nem volt szükségem arra a pénzre, ő akarta. Mindig is úgy éltünk, hogy a nagybátyámnak nem volt bevétele. A családom segítette mindig ki. Csak alkalmi munkákat végzett, nem volt fix jövedelme.

Az ügyészek viszont úgy vélik, a nő azt akarta a bankban beadni, hogy nagybátyja alszik, de tudta, hogy halott. Ezért fogta a tollal a kezét a férfinek, hogy „aláírassa” vele a papírokat. A rendőrfőnök az eset másnapján úgy nyilatkozott, nem reális, amit a nő mond, erre utalnak a hullafoltok is.

A bíró múlthét csütörtökön óvadék ellenében engedte szabadlábra a nőt, mivel szerint nincs veszéllyel a közrendre, egyre rosszabb állapotban van mentálisan és a kislányáról is gondoskodnia kell. A börtön előtt rokonok várták.

Kapcsolódó
Új videó jelent meg arról, ahogy egy nő egy halottat visz a bankba, hogy hitelt vegyen fel a nevében
A nő próbált úgy tenni, mintha a férfi csak rosszul lenne, de saját akaratából venné fel a kölcsönt.

The post „Nem vagyok szörnyeteg” – megszólalt a nő, aki egy halottat tolt be a bankba, hogy hitelt vegyen fel a nevében first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!